light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

EcoVadis Gold Boxonille

EcoVadis on alansa johtava ja riippumaton organisaatio, joka arvioi yrityksiä ympäri maailmaa.

Boxon on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että se on saanut EcoVadis Gold -tunnustuksen ansioituneesta kestävän kehityksen työstään vuonna 2022. EcoVadis Gold on toiseksi korkein EcoVadisin myöntämä tunnustus. EcoVadis on alan johtava yritysvastuullisuuden arviointiorganisaatio.

"Käytämme EcoVadis-ohjelmaa saadaksemme riippumattoman vuosittaisen arvion vastuullisuustyöstämme ja oppiaksemme muilta yrityksiltä. EcoVadis on arvioinut työtämme vuodesta 2019 lähtien. Olemme erittäin ylpeitä EcoVadis-kultasertifikaatistamme ja siitä, että sijoituimme 5 prosentin parhaimmistoon arvioitujen yritysten joukossa. Se osoittaa, että olemme oikealla tiellä ja kannustaa meitä jatkamaan kunnianhimoista kestävyystyötämme", sanoo Boxonin vastuullisuusjohtaja Ann-Sofie Gunnarsson.

EcoVadis on alansa johtava ja riippumaton organisaatio, joka arvioi yrityksiä 21 kestävän kehityksen kriteerin perusteella seuraavalla neljällä osa-alueella: ympäristöasiat, työolot ja ihmisoikeudet, eettisyys sekä hankintojen kestävyys.

EcoVadis arvioi vuosittain 100 000 yritystä yli 200 toimialalta ja 175 maasta.

Lehdistötiedote

Ecovadis Gold
loading symbol