Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

EcoVadis Gold Boxonille

EcoVadis on alansa johtava ja riippumaton organisaatio, joka arvioi yrityksiä ympäri maailmaa.

Boxon on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että se on saanut EcoVadis Gold -tunnustuksen ansioituneesta kestävän kehityksen työstään vuonna 2022. EcoVadis Gold on toiseksi korkein EcoVadisin myöntämä tunnustus. EcoVadis on alan johtava yritysvastuullisuuden arviointiorganisaatio.

"Käytämme EcoVadis-ohjelmaa saadaksemme riippumattoman vuosittaisen arvion vastuullisuustyöstämme ja oppiaksemme muilta yrityksiltä. EcoVadis on arvioinut työtämme vuodesta 2019 lähtien. Olemme erittäin ylpeitä EcoVadis-kultasertifikaatistamme ja siitä, että sijoituimme 5 prosentin parhaimmistoon arvioitujen yritysten joukossa. Se osoittaa, että olemme oikealla tiellä ja kannustaa meitä jatkamaan kunnianhimoista kestävyystyötämme", sanoo Boxonin vastuullisuusjohtaja Ann-Sofie Gunnarsson.

EcoVadis on alansa johtava ja riippumaton organisaatio, joka arvioi yrityksiä 21 kestävän kehityksen kriteerin perusteella seuraavalla neljällä osa-alueella: ympäristöasiat, työolot ja ihmisoikeudet, eettisyys sekä hankintojen kestävyys.

EcoVadis arvioi vuosittain 100 000 yritystä yli 200 toimialalta ja 175 maasta.

Lehdistötiedote

Ecovadis Gold
loading symbol