light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Paperia vai muovia täytemateriaaliksi?

On tärkeää harkita, mitä materiaalia käyttää pakkaustäytteenä

Ennen pakkaustäytteen valitsemista tuotteelle tai pakkaukselle tulee ottaa huomioon useita eri tekijöitä. Tärkein päätös on, käytetäänkö muovia vai paperia.

Tällä sivulla tutkimme ja käymme läpi joitakin tärkeitä näkökohtia, joita sinun tulee miettiä ennen päätöksen tekemistä.

Linja

Kierrätyksen infrastruktuuri

Kierrätys on tärkeä osa jätteen ja ympäristövaikutusten vähentämistä. Tärkeä osa täyttömateriaalia valittaessa on siksi varmistaa, että kierrätystä varten on käytettävissä infrastruktuuri. Tutki, mitkä kierrätysmahdollisuudet sinulla on muoville ja/tai paperille.

Mikä on kierrätysaste?

Paperilla on korkeampi kierrätysaste, jos vertaamme kahta eri materiaalia. Tämä tarkoittaa, että paperituotteista kierrätetään suurempi osa kuin muovituotteista. Molemmissa materiaaleissa on hyvät ja huonot puolensa, joten tärkeää on, että materiaali voidaan kierrättää ja että on olemassa tapoja tehdä se tehokkaasti.

Linja

Tärkeää muistaa

Kun valitset käytettävän täytemateriaalin, on tärkeää miettiä, mitä pakkaat ja missä ympäristössä materiaalia käytetään.

Tärkeitä huomioitavia tekijöitä:

Tuoteturvallisuus: Eri tuotteet vaativat eri suojaustasoja ja voi olla, että vain yksi materiaaleista voi tarjota haluamasi suojan. Jos tarvitset täytemateriaalia, joka suojaa tuotteitasi esimerkiksi kosteudelta, tarvitset materiaalin, joka on vedenpitävä, ja muovi voi olla paras vaihtoehto.

Linja

Kuljetus: Tärkeä näkökohta on myös tuotteesi kuljetus, sillä valitsemasi materiaali voi auttaa sinua vähentämään kuljetuskustannuksiasi. Muovi on usein kevyempää kuin paperi, ja riippuen siitä, kuinka pitkälle lähetät tuotteesi, tämä voi olla tärkeä tekijä.

Kestävän kehityksen näkökulma: Paperi voi olla kestävämpi vaihtoehto, jos haluat, että tuotteesi ja pakkauksesi ovat mahdollisimman hyvä vaihtoehto. Monet kannattavat paperia, koska se on uusiutuva materiaali.

Linja

Johtopäätös

Valinta, käytetäänkö täytemateriaalissa muovia vai paperia, on tärkeä päätös, joka on analysoitava huolellisesti, jotta näet, mikä materiaali sopii sinulle parhaiten. Molemmissa materiaaleissa on monia huomioitavia asioita ja hyviä sekä huonoja puolia.

Sinun tulee tarkastella eri puolia, jotta voit päättää, mikä on paras vaihtoehto yrityksellesi.

Mitä tahansa materiaalia valitsetkin, on erittäin tärkeää, että käytät sitä vastuullisesti.

 

Takaisin ajankohtaisiin
tyhjä rivi
Linja
loading symbol