Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

UUTUUS: VCI-korroosionestolaatikot

Olemme kehittäneet yhdessä Teknoman kanssa markkinoille uutuuden korroosionestolaatikot. Laatikon sisäpinta sisältää korroosionestoaineen, joten metalliesine ei tarvitse erillistä suojausta. Tämä poistaa tuotannosta välivaiheita pakkaamisessa ja vähentää kustannuksia. Lisäksi tuote on ympäristöystävällinen, myrkytön, kierrätettävissä tai käyttävissä uudelleen pakkauksena.

Pakkaus on täysin räätälöitävissä ja siihen voidaan suunnitella asiakaskohtainen painatus. Laatikkoon on mahdollista suunnitella myös sisäpakkaus. Suojausaika 24 kk.

Innovatiivisissa pakkauksissa korroosionestoaine on ruiskutettu suoraan pakkauksen sisäpuolelle, jolloin pakkaukseen laitettavat metalliosat saavat automaattisesti suojan korroosiota vastaan.

 

VCI – VAPOR CORROSION INHIBITOR Korroosionestomolekyylit haihtuvat ja leviävät koko suljetun laatikon sisäpuolelle ja muodostavat suojakerroksen sisälle pakattujen kappaleiden pinnoille. Kerros estää syövyttäviä elementtejä, kuten kosteutta tai happea, joutumasta vuorovaikutukseen metallien kanssa kuljetusprosessin tai varastoinnin aikana. Näin laatikon sisällä olevia tarvikkeita ei tarvitse enää erikseen pakata laatikon sisään esimerkiksi polyeteenipusseihin tai paperikääreisiin tai öljytä.

– Pakkaukset sopivat aivan täydellisesti sellaisille yrityksille, jotka haluavat parantaa ympäristöystävällisyyttä ja vähentää paketoimisesta syntyviä kustannuksia. Tämän avulla tuotannossa jää yksi vaihe kokonaan pois, kun osia ei tarvitse pakata erikseen. Ja pakkausmuovin käyttö vähenee, iloitsee Markku Väänänen, Teknoman kemian osaston myyntijohtaja.

– Koska yksi vaihe jää paketoinnissa kokonaan pois, on tämä äärimmäisen kustannustehokas vaihtoehto. Ja niille yrityksille, jotka haluavat aidosti käytännössä toteuttaa ympäristöarvojaan, tämä on aivan erinomainen keino, Markku painottaa.

VCI-laatikko on käytännöllinen ja kätevä tapa metalliosien toimitukseen. Se on turvallinen käyttää ja se on täysin myrkytön. Se ei sisällä nitriittejä, fosfaatteja tai mitään kiellettyjä tai rajoitettuja aineita. Käytön jälkeen laatikko on täysin kierrätettävä tai käytettävissä uudelleen.

Korroosiopäällystys tehdään Boxon Oy:n omassa tuotannossa uudella linjastolla. Vaivattomat pakkaukset ovat saatavilla asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Valmistus on joustavaa, ja laatikoita voidaan tilata pieniä tai suuria määriä.

 

Lue lisää

Referenssit

PacTec-messujen mielenkiintoisin uutuus

"PacTec & FoodTec -messujen mielenkiintoisin uutuus on Boxonin VCI-korroosiosuojalaatikko, joka hurmasi raadin olemalla vanhasta tuotteesta kehitetty uusi, tuotantovaiheita ja materiaalia säästävä innovatiivinen uutuus."

Lue tiedote

KL-Teho Oy / Rapala VMC Oyj

Aiemmin varastoinnissa oli käytössä tavallisia pahvilaatikoita, jotka eivät antaneet vaadittua suojaa. Uuden valmistustavan käyttöönoton myötä oli aika miettiä myös korroosiosuojauksen toteuttamista pakkausprosessissa.

Lue asiakastarina

Testi - Black Bruin Oy

Testissä laatikot altistettiin vaihteleville lämpötila- ja kosteusolosuhteille kuukauden ajan ja jossain vaiheessa laatikoiden päälle satoi jopa lunta.

Lue lisää testistä
loading symbol