, Tietoja Boxonista - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0

Lisää arvoa pakkauksella

Tarjoamme yrityksenne käyttöön pakkaus- ja merkintäratkaisuja, jotka tuovat hyötyjä arkeen ja lisäävät taloudellista kannattavuutta. Tuotevalikoimamme kattaa koko pakkausprosessin - pakkauslinjoista ja koneista itse pakkauksiin, suljentaan, käärintään sekä merkintään. Innovatiivisena moniosaajana kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme tarpeisiin. Aito kumppanuus ja hyvä palvelu ovat meille kunnia-asia.

Tunnistat meidät asiakaslähtöisestä asenteesta ja intohimosta kehittää.

Haastajasta kansainväliseksi toimijaksi

Boxon Suomi aikajana

Matka pääkaupunkipainotteisesta Finnstaples Oy:stä kansainväliseksi Boxon Oy:ksi on toimitusjohtaja Jukka Korpion mukaan pitänyt sisällään kolme keskeistä tapahtumaa.

2002

Omistusjärjestely – uusi kasvustrategia

Tunnistimme tilanteemme, jossa olimme liian pieni ollaksemme merkittävä kokonaistoimittaja alalla. Asetimme uudistumiselle tavoitteen päästä toiminnassamme aidosti seuraavalle, asiakkaitamme hyödyttävälle tasolle. Uuden kasvustrategian keskeinen kulmakivi oli kasvaa ulos ”pikkufirman” laatikosta kohti alan isompaa pelikenttää. 

2008

Yritysostolla parempaa palvelua  

Kasvustrategia onnistui, sillä tuplasimme liikevaihdon vuoteen 2008 mennessä. Omistajat ja koko henkilöstö olivat vielä kasvunälkäisiä ja yhdessä näimme mahdollisuuksia jatkaa kasvua myös tulevaisuudessa. Halusimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistä paremmin ja tehostaa logistiikkatoimintoja. Investoimme omaan logistiikka- ja toimistokeskukseen Helsingin Suutarilaan triplaten varastointikapasiteettimme.

Hankimme yritysoston kautta Packlink Oy:n saadaksemme verkostoomme oman piensarjatuotannon ja palvellaksemme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella olevia asiakkaitamme paremmin. Tavoitteena oli erottua alan vahvoista kilpailijoista. Yritysoston avulla tuoteportfoliomme kasvoi ja palveluvalikoima oli entistä kokonaisvaltaisempi.  Nyt koko tuotanto-, logistiikka- ja pakkausketju oli omissa käsissä: modernit varastot, oma tuotanto, logistiikka, piensarjat ja promootiopakkaukset.

2016

Kasvaminen kansainväliseksi toimijaksi

Suomalaisen teollisuuden rakennemuutos sekä hankinta- ja keskittymistrendit vahvistivat käsitystämme konsolidaation väistämättömyydestä. Olimme jo kasvaneet yrityksenä siihen kokoon, jossa meidän tuli pystyä palvelemaan myös kansainvälisiä asiakkaita. Ruotsalaisen Boxon Ab:n otettua yhteyttä neuvottelut heidän kanssaan etenivät luontevasti. Molempien yritysten tarjoamat kokonaisvaltaiset palvelut ja arvot sopivat yhteen, olimme molemmat myös perheomisteisia. Tämä yhteistyö avasi meille mahdollisuuden toimia suuren kansainvälisen brändin alla, säilyttäen kuitenkin samalla omistuksellisen itsenäisyytemme. Yhteistyö kasvatti ”muskeleitamme” Suomessa sekä kansainvälisesti. Finnstaples Oy:n ja Packlink Oy:n fuusiossa Boxon Ab tuli uuden yrityksen vähemmistöosakkaaksi, jonka nimeksi valittiin luonnollisesti Boxon Oy. Nyt pystyimme aidosti palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

 

quote_37x26.png Nyt olemme ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa voimme nähdä tulevaisuuden missä me olemme mestari emmekä haastaja.

– Jukka Korpio, toimitusjohtaja Boxon Oy

Lue lisää

Lisää Boxonista

Kansainvälisyys

Strategisesta sijainnistamme johtuen meillä on mahdollisuus käsitellä kansainvälisiä pakkaus- ja merkintätarpeita.

Arvot

Keskitymme tuloksiin, positiiviseen joukkuehenkeen ja rakentamaan voittavia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa.

Vastuumme

Yritysideamme ja -strategiamme tukevat hyvää ympäristötyötä ja sosiaalista vastuuta.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja palveluistamme ja ratkaisuistamme. Varmistamme, että juuri oikea henkilö vastaa sinulle.

*=pakolliset kentät