Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa

Vakiotuotevalikoima

Pakkaus on niin paljon enemmän kuin laatikko. Mutta loppujen lopuksi kyse on yhä paketoinnista. Jos pakkausta tarkastelee yksinkertaisimmillaan, kokonaisuus on helpompi hahmottaa ja kuvitella mahdollisuuksia.

Boxon huolehtii kaikista pakkauksiin ja merkintöihin liittyvistä asioista. Kun etsit standardoituja paketointi- ja etikettituotteita, meillä on noin 3000 nimikettä. Etikettisi voidaan käsitellä digitaaliportaalissa ja alihankkijasi voivat tilata sopimusmallejasi asiakaskohtaisista portaaleista.

Verkkokauppa

Pikapuoliin tarjoamme näillä verkkosivuilla vakiovalikoimaamme verkkokaupassa. Yksinkertaisista kirjepaketeista vankkoihin laatikoihin, tavaroiden suojaukseen, teippeihin, kiristekalvoihin, etiketteihin, koneisiin ja täydentäviin tuotteisiin. Täältä voit tilata nopeasti ja vaivattomasti, maksaa laskulla tai kortilla ja saada tilatut tavarat muutamassa päivässä.

Suomenkielisen verkkokaupan avaaminen on suunniteltu vuoden 2019 alkupuoliskolle.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tarjouksestamme. Varmistamme, että juuri oikea henkilö vastaa sinulle.

contact-girl-right.png