light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Postituspakkaukset

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ​​postitukseen ja kuljetukseen räätälöityjä pakkauksia.

Anna postituspakkauksestasi tulla tuotemerkkisi kantaja personoimalla ne logollasi tai ainutlaatuisella viestillä. Autamme mielellämme värien ja muodon suunnittelemisessa. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja.

Kirjeenä lähetettävän paketin maksimikoko voi olla 25 x 35,3 x 3 cm ja paino enintään 3 kg.

Vihreä lehti -kuvake beige taustallaKierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Postituspussi PE-LD 900*600+40 mm,
Postituspussit

Verkkokauppapussit ovat tehokkaita lähetyspakkauksia pehmeille esineille, jotka eivät tarvitse iskusuojausta. Verkkokauppapussejamme on saatavana useita kokoja ja ne on valmistettu kierrätysmuovista. Mustan sisäosan ansiosta pussi on läpinäkymätön. Verkkokauppapussit nopeuttavat ja tehostavat tuotteiden pakkausta. Leikatut ja pyöristetyt kulmat minimoivat pussien tarttumisen toisiinsa pakkauksen aikana. Niissä on tarrasuljenta, jonka ansiosta pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä postituspussia.

Pusseihin on saatavilla myös yksilöllinen painatus.

 • Käytännöllinen ja ympäristöystävällinen
 • Pakkaaminen on nopeaa ja helppoa
 • Kierrätetään muovina
Tuotenumero
42139
M
0.00
€/M
Kuplapussi 150*210 mm W3/C0
Kuplapussit

Postilähetyksiin tarkoitetut kuplapussimme on vuorattu kuplamuovilla. Kevyt kuplakuori suojaa tuotteita kolhuilta ja iskuilta kuljetuksen aikana ja on täydellinen postituspakkaus pienemmille tuotteille.

Kaikissa kuplapusseissa/Mail Lite -kuplapusseissa on itsekiinnittyvä läppä, joka tekee rakenteesta erittäin yksinkertaisen. Kuori on valmistettu käsittelemättömästä paperista, joka voidaan kierrättää paperinkeräyksessä. Siinä on sileä pinta, johon on helppo tehdä merkintöjä ja kirjoittaa. Kuplapussi voidaan toimittaa omalla painatuksella.                

 • Yksinkertainen rakenne
 • Ympäristöystävällinen paperi
 • Saatavana painatuksella
Tuotenumero
42102
0.14
€/KPL
Muovitulppa 100 mm
Muovitulpat

Tarjoamme käytännöllisiä, valkoisia muovitulppia pyöreisiin postitusputkiimme. Sulje pahviputki muovitulpalla, niin saat valmiin pakkauksen julisteelle, kartalle tai piirustukselle. Pelkkä tulppa riittää putken sulkemiseen, mutta suosittelemme varmuudeksi kiinnittämään tulpan teipillä. Huomaa, että annettu pituus on putken sisäpituus, kun päät on taitettu. Muovitulpilla suljetun putken sisämitta on annettua pituutta muutaman sentin pidempi.

 • Kätevät tulpat
 • Pahviputki helppo sulkea
Tuotenumero
43545
KPL
0.21
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Itselukittuva pahvilaatikko 158*107*27 mm BOX215
Kirjepakkaukset

Matala kirjepakkaus on erinomainen vaihtoehto pienempien tuotteiden postitukseen. Pienten ulkomittojen ansiosta pakkauksen voi lähettää kirjepostina ja säästää postimaksussa. Kirjepakkaus sopii mainiosti myös lähetettäessä postia esim. Postin SmartPost -lokeroihin.

Laatikko on valmistettu valkoisesta/ruskeasta ympäristöystävällisestä ja kierrätettävästä aaltopahvista. Se on helppo ja kätevä taittaa kokoon ja se on itselukittuva. Kirjepakkauksia on saatavana eri kokoisina.

 • Ympäristöystävällinen ja kierrätettävä
 • Helppo taittaa kasaan
 • Itselukittuva
Tuotenumero
BOX215
0.22
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Aaltopahvikuori 234*330*25 mm
Kartonkikuoret

Valikoimassamme on paksusta kartongista valmistettuja kartonkikuoria ja Suprawellin aaltopahvisia kuoria. Lähetyskuoressa on itseliimautuva läppä, niin kutsuttu Peal & Seal -suljenta. Kuori sopii täydellisesti kirjojen, esitteiden, kalenterien, valokuvien, maalauksien, elokuvien ja asiakirjojen lähettämiseen.

Suprawell-pahvikuoren täyttökorkeus on enintään 58 mm.

 • Helppo sulkea
 • Helppo avata
 • Pienet kuljetuskustannukset

 

Tuotenumero
BX058169
alkaen
0.42
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Postituspussi Eco 190*50*300+50mm
Postituspussi Eco

Postituspussi Eco on uusin lisämme kestäviin tuotteisiin, valmistettu ruohopaperista. Ruohokuitu vähentää CO2-päästöjä ja vähentää vedenkulutusta. Tämä ainutlaatuinen ja kestävä pussi on täydellinen pakkaus pehmeiden tuotteiden lähettämiseen ja vaihtoehto muovisille pusseille. Ruskealla ekopussilla osoitat asiakkaillesi, että yrityksesi ottaa ympäristön huomioon ja annat asiakkaillesi mahdollisuuden kestävämmälle ostokselle. Valitse Eco-verkkokauppapussi, joka osoittaa huolesi ympäristöstä ja tarjoaa samalla laadukkaan kokemuksen asiakkaallesi. Tee positiivinen muutos ja vaihda luonnolliseen ratkaisuun.

Pussissa on tatokset sivuilla ja pohjassa, ja se on varustettu suljentateipillä. Suljettava läppä on 50 mm ja näin pussi voidaan taittaa ja teipata kohtaan, jossa tuote ei enää täytä pussia.

 • 100 % kierrätettävä
 • Luonnollinen materiaali - Kestävä
 • Tyylikäs muotoilu - Osoittaa vastuullisuutta
 • Positiivinen muutos - Tee ero
Tuotenumero
BX152736
0.34
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Postituslaatikko 180*120*80 mm PIKA12
Postituslaatikot

Tarjoamme laajan valikoiman postituslaatikoita verkkokaupan pakkausmateriaaliksi. Nämä ruskeat verkkokauppalaatikot on valmistettu kierrätettävästä aaltopahvista ja ne on suunniteltu erityisesti postituksiin. Ne on helppo sulkea ja avata tarran ja repäisynauhan avulla. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja helppo pakata. Jos haluat profiloida laatikot yrityksesi mukaan, ota meihin yhteyttä ja toteutamme sen mielellämme omilla painatuksilla tai mitoilla.

Ostamalla näitä postituslaatikoita tuet ympäristöä ja samalla saat kätevän ja luotettavan ratkaisun verkkokaupan pakkaamiseen ja lähettämiseen. Hoida verkkokaupan pakkaus ja lähetys helposti ja ympäristöystävällisesti näillä laatikoilla. Tervetuloa tekemään ostoksia verkkokauppaamme!

 • Ympäristöystävällinen
 • Helposti pakkautuva
 • Helppo sulkea ja avata
Tuotenumero
PIKA12
alkaen
0.54
€/KPL
Postitusputki 750*50mm
Postitusputket ja -tuubit

Tulpallinen postitusputki/-tuubi on monipuolinen ja sopiva postipakkausvaihtoehto ohuille tuotteille, kuten julisteille, kartoille ja piirustuksille.

Boxonin valikoimassa on useita erilaisia vaihtoehtoja iskunkestävästä spiraalikierretystä kartongista, joka tarjoaa tehokkaan suojan kuljetuksen aikana.

Pyöreän postitusputken voi sulkea taittamalla putken päät umpeen tai muovitulpilla. Huomaa, että annettu pituus on putken sisäpituus, kun päät on taitettu. Muovitulpilla suljetun putken sisämitta on annettua pituutta muutaman sentin pidempi. Tulpat pysyvät hyvin paikoillaan ilman kiinnitystä, mutta parempaa kestävyyttä ja varkausturvallisuutta ajatellen suosittelemme kiinnittämään tulpan teipillä.

 • Tehokas suoja kuljetuksen aikana
 • Kestävää kartonkia
 • Helppo sulkea
Tuotenumero
43511
alkaen
0.64
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
MailLite Tuff Extreme 180*260mm D/1
MailLite Tuff Extreme 180*260mm D/1

Mail Lite Tuff® Extreme on pehmustettu suojapussi, joka tarjoaa äärimmäisen tuotesuojan. Polyeteenirakenne suojaa sisältöä vedeltä ja ulkoisilta sääolosuhteilta.

Mail Lite Tuff® Extreme ovat myös ympäristöystävällisiä, koska materiaali on 100 % kierrätettävää.

Tuotenumero
BX013700
0.48
€/KPL
Tuplapussi 250*380*70+50 mm
Tuplapussit

Paperiset verkkokauppapussimme soveltuvat täydellisesti sellaisten tuotteiden lähettämiseen, jotka eivät ole herkkiä iskuille. Ympäristöystävälliset verkkokauppapussit on valmistettu erittäin tukevasta kaksinkertaisesta voimapaperista (135 gsm) ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Kokonaan paperisina pussit ovat läpinäkymättömiä. Paperisessa verkkokauppapussissa on joustava pohja ja sivut, mikä helpottaa pussin täyttämistä. Pussissa on kaksi repäisyliuskaa, jotka helpottavat avaamista. Näin pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä pussia. Toista liuskaa voidaan käyttää mahdollisen palautuksen yhteydessä.

 • Joustava pakkaaminen
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
42177
KPL
0.53
€/KPL
Paperpac-pakkaus 230*150*63mm
Paperpac

Paperpac on älykäs, aaltopahvinen toimituspaketti, joka sisältää tuotteiden paikallaan pysymisessä ja suojauksessa auttavan pakkauspaperin.

Integroitu täytepaperi on valmistettu 100 % kierrätetystä 100 g/m2 paperista. Paperpac soveltuu erinomaisesti erikokoisille ja -muotoisille tuotteille. Se pitää tuotteet hyvin paikallaan ja suojaa iskuilta. Pakkaaminen on helppoa ja nopeaa, ja pakkauksessa on itseliimautuva rakenne ja repäisyliuska. Tuotteessa on myös itseliimautuva tarraliuska palautuksia varten.

 • Itseliimautuva rakenne ja repäisyliuska
 • Täytepaperi 100 % kierrätettyä materiaalia
 • Suojaa tuotteen kauttaaltaan
Tuotenumero
PP35
alkaen
0.97
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Kirjapakkaus 217*155*10-50 mm
Kirjapakkaukset

Kirjapakkaus on tehokas ja tyylikäs postituspakkaus kirjojen ja muiden kulmikkaiden tuotteiden lähettämiseen. Kirjapakkaus on valmistettu kolmikerroksisesta aaltopahvista, ja sisään taitettavat läpät tarjoavat erinomaisen ja tehokkaan suojan litteälle esineelle. Kirjapakkaukset ovat itselukittuvia, ja niissä on itseliimautuva läppä ja kaksipuolinen teippi.

Kirjapakkaus on helppokäyttöinen: Aseta vain tuote pakkaukseen ja taita läppä. Irrota sitten suojapaperi ja paina kiinni.

 • Tyylikäs postituspakkaus
 • Helppo pakata
 • Tarjoaa erinomaisen ja tehokkaan suojan
Tuotenumero
MW352
0.88
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
LP-levylaatikko 320*320*30/20/10 mm
Levy- ja LP-kotelot

Levy- ja LP-kotelomme on valmistettu valkoisesta aaltopahvista. Erityisesti LP- tai vinyylilevyille suunniteltu kotelo on tyylikäs pakkaus levyjen pakkaamiseen ja lähettämiseen.

Pakkauksessa on taitokset, joiden avulla se on helppo taittaa kokoon. Kotelon korkeus on jopa 30 mm, joten se voidaan sovittaa levyjen lukumäärän mukaan. Se toimitetaan litteänä, eikä sen säilytys vie paljon tilaa.

 • Ympäristöystävällinen pakkaus
 • Helppo taittaa kokoon
 • Vie vähän tilaa
Tuotenumero
BX109589
0.91
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Ristipahvi ES590 250*185*20/100 mm
Ristipahvit

Pakkaa litteät tuotteesi erityisen tukevaan ristipahviin. Pakkaus on varustettu kaksipuolisella teipillä nopeaa ja helppoa sulkemista varten. Ylimääräisillä 10 mm:n urilla saadaan erittäin joustava pakkaus, jonka korkeutta voi säätää sen mukaan, mitä ja kuinka monta tuotetta lähetetään.

Ristipahvi on helppokäyttöinen: Taita pakkaus sisällön ympärille ja kiinnitä kaksipuoleisella teipillä. Vaikka pakkaus ei vie paljon tilaa, säilytä sitä kuivassa paikassa, jolloin se säilyy pidempään.

 • Joustava ja säädettävä pakkaus
 • Nopea ja helppo sulkea
 • Vakaa rakenne
Tuotenumero
BX019287
1.07
€/KPL
Juliste-ltk 1008*108*108 mm
Neliskanttinen postitusputki

Valikoimassamme on neliskulmaisia postitusputkia, joissa on itselukittuva pohja ja itsekiinnittyvät kannet. Tämä tekee pakkaamisesta erittäin tehokasta ja joustavaa. Neliskanttinen putki sopii täydellisesti pitkille esineille tai rullalla oleville asiakirjoille. Litteinä toimitettuina neliskanttiset postitusputket säästävät noin 70 % varastointitilaa.

Putkien toisena etuna on, että suorakulmaisen muodon ansiosta ne pysyvät paikallaan kuljetuksen aikana eivätkä kieri pois tavallisten pyöreiden putkien tapaan.

 • Toimitetaan litteänä
 • Pakkaaminen on tehokasta ja joustavaa
 • Pysyy paikallaan kuljetuksen aikana
Tuotenumero
QP7
alkaen
2.79
€/KPL
Suojakansio 850*570*0 mm
Suojakansiot

Aaltopahvista valmistettu suojakansio sileänä säilytettäville papereille. Hyötymitta 1200x750 mm.

Tuotenumero
BX62692
lavaa
2.36
€/KPL
loading symbol