light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Lavakontit

Lavakontit ovat kuljetukseen ja varastointiin soveltuvia pakkauksia, jotka tarjoavat hyvän suojan, pinoamismahdollisuudet ja estävät läpinäkyvyyttä. Boxonilla on yksi markkinoiden suurimmista mallistoista, joita on kehitetty vuosien ajan.

Tarjoamme lavakontteja erikokoisille kuormalavoille ja eri materiaaleista.

Vanerikansi 1200*800*6 mm
Vanerikannet

Vanerikansi/vaneripohja muodostaa täydellisen pakkausratkaisun yhdessä kevyen lavan ja lavakauluksen kanssa. Lujuutta, painoa ja tilavuutta ajatellen rakenne tarjoaa erinomaisen edun.

Vaneri valmistetaan ohuista ristiinasennetuista puuviiluista, jotka liimataan korkean lämpötilan ja paineen avulla yhteen. Tuloksena on suhteellisen luja ja muotonsa säilyttävä tuote.

Pakkausjärjestelmä on testattu ja hyväksytty kansainvälisten standardien mukaisesti.

 • Kevyt ratkaisu
 • Vakaa muoto
 • Hyväksytty kansainvälisten standardien mukaisesti
Tuotenumero
BX018396
KPL
0.00
€/KPL
Vihreä lehti -kuvake beige taustallaKierrätyssymboli vihreissä sävyissä
EURO-kontin kansi 1190*790*100 mm
Lavakontit

Lavakontit ovat kuljetukseen ja varastointiin soveltuvia pakkauksia,  jotka tarjoavat hyvän suojan, pinoamismahdollisuudet ja estävät läpinäkyvyyttä. Boxonilla on yksi markkinoiden suurimmista mallistoista, jota on kehitetty vuosien ajan.

Ympäristöystävällisiä lavakonttejamme voidaan käyttää yhä uudelleen, ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Valikoimamme sisältää erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja lavakontteja. Saatavana on myös eri ominaisuuksilla varustettuja lavakontteja, joissa on esimerkiksi pohjaläpät, lisäurat, itselukittuva rakenne tai kansi ja/tai pohja. 

 • Uudelleen käytettävä
 • Antaa hyvän suojan
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
BOX321
alkaen
2.71
€/KPL
Vanerilaatikko 280*180*180 mm
Vanerilaatikot

Valikoimassamme on erikokoisia vanerilaatikoita. Niiden rakenne koostuu tukevista vanerilevyistä ja teräsprofiileista. Pohja, kansi ja kehys on yhdistetty toisiinsa, mikä helpottaa käsittelyä ja varastointia. Laatikko on helppo asentaa ja purkaa, ja se sopii erinomaisesti herkille tuotteille. Laatikot vievät vähän varastointitilaa, kun niitä ei käytetä.


Vanerilaatikkomme on testattu ja hyväksytty useiden kansainvälisten standardien mukaisesti, ja ne täyttävät puupakkausten vientiä koskevat kansainväliset vaatimukset. Ne on myös sertifioitu vaarallisten aineiden kuljetusta varten. Vaneri valmistetaan ohuista ristiinasennetuista puuviiluista, jotka liimataan korkean lämpötilan ja paineen avulla yhteen

 • Helppo käsitellä ja varastoida
 • Kansainvälisten määräysten ja standardien mukainen
 • Sopii hyvin herkille tuotteille
Tuotenumero
BX020820
KPL
22.54
€/KPL
Vanerikehys 780*580*500 mm
Vaneriset lavakaulukset

Vanerinen lavakaulus muodostaa täydellisen pakkausratkaisun yhdessä kevytlavan ja kannen/pohjan kanssa. Ratkaisu/lavakontti on taittuva pakkausjärjestelmä, joka koostuu levymateriaalista ja teräksestä.

Lavalaatikko on helppo asentaa ja sulkea patentoidun lukitusjärjestelmän ansiosta. Lujuutta, painoa ja tilavuutta ajatellen rakenne tarjoaa erinomaisen edun. Vaneri valmistetaan ohuista ristiinasennetuista puuviiluista, jotka liimataan korkean lämpötilan ja paineen avulla yhteen

Pakkausjärjestelmä on testattu ja hyväksytty kansainvälisten standardien mukaisesti.

 • Helppo asentaa ja sulkea
 • Vakaa rakenne
 • Hyväksytty kansainvälisten standardien mukaisesti
Tuotenumero
BX020823
alkaen
39.78
€/KPL
loading symbol