Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Pahvilaatikot ja kotelot

Boxon tarjoaa monivuotiseen kokemukseen perustuvan ja yhden markkinoiden laajimmista pahvilaatikkovalikoimista.

FEFCO on kansainvälinen aaltopahvipakkausstandardi, joka ilmaisee millainen rakenne laatikossa on. Koodi osoittaa aaltopahvimateriaalin muuntautumiskyvyn, luovuuden ja monipuolisuuden sekä helpottaa sinun asiakkaana ja Boxonin välistä kommunikointia.

FEFCO - aaltopahvipakkausstandardi

Lavamalli on mallikuva siitä miten laatikot voidaan pakata kuormalavalle. Lähtökohtana on EUR-lava, jonka mitat ovat 1200 mm x 800 mm. Lavoille sopivat laatikot on suunniteltu hyödyntämään lavapinta-ala kokonaan ilman että laatikot leviävät lavan ulkopuolelle. Lavamallin ja lavalle sopivien laatikoiden avulla kuormalava hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Lavauskuva >

Lue lisää
Näytä suodatin
11 tuotteesta
Järjestä
Pahvilaatikko 225*165*145 mmAaltopahvilaatikot

Kierrätettävien yksiaaltoisten pahvilaatikoidemme valikoima sopii useimpiin käyttötarkoituksiin. Koska aaltopahvi on painoonsa nähden äärimmäisen vahvaa materiaalia, nämä yksiaaltoiset pahvilaatikot ovat sekä tukevia että kestäviä, ja niiden pinoamislujuus on erittäin hyvä. Etsitkö isoja vai pieniä laatikoita? Löydät varmasti etsimäsi koon ja monia ominaisuuksia, kuten itselukittuvan laatikon tai laatikon madaltamisen mahdollistavat nuuttaukset.

Useimmat aaltopahvilaatikkomme on suunniteltu lavalle sopiviksi, mikä tekee kuljetuksista kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Laatikot sopivat erittäin hyvin pinottaviksi.  

 • Vakaa rakenne 
 • Suuri pinoamislujuus 
 • Useita erilaisia malleja ja kokoja
Tuotenumero
BX010429
alkaen
0.51
€/KPL
Kansi 600*400*80mmPakkauslaatikko kannella

Kansiläpätön ruskea pahvilaatikko helppoon ja tyylikkääseen pakkaamiseen.
Kansi myydään erikseen, BX019847.

Tuotenumero
BX019847
KPL
alkaen
0.28
€/KPL
Laatikko yhdelle pullolle, valkoinenPullokotelot

Täydellinen pullokotelo viinille. Tilaa yhdelle viinipullolle (750 ml). Yllätä asiakkaasi, kollegasi, toimittajasi ja muut ja anna lahjaksi. Pullokotelo on valmistettu kierrätettävästä ja ympäristöystävällisestä aaltopahvista. Sileä pinta antaa pullokotelolle ylellisen kauniin ulkoasun. Kotelo toimitetaan litteänä, ja se on helppo taittaa kokoon nopeasti. Jos et aio käyttää kaikkia pakkauksia kerralla, ne eivät vie säilyttäessä tilaa. Saatavilla myös painettuna tai halutun värisenä.

 • Kierrätettävä
 • Tyylikäs ja ylellinen
 • Helppo taittaa ja käsitellä
Tuotenumero
W22223
KPL
alkaen
0.30
€/KPL
Itselukittuva pahvilaatikko 220*160*50 mmItselukittuvat laatikot

Itselukittuvat laatikot ovat käteviä aaltopahvilaatikoita, jotka taittuvat helposti ja nopeasti valmiiksi pakkauksiksi. Vakaan ja iskunkestävän rakenteen ansiosta laatikot soveltuvat hyvin postituspakkaukseksi. Ne on helppo kiinnittää teipillä tai tarralla, ehkä omalla painatuksella?

Tästä kategoriasta löydät erimuotoisia valkoisia ja ruskeita itselukittuvia laatikoita, jotka soveltuvat postitukseen ja lähetykseen, A3, A4 ja lavalla.

 • Soveltuu postitukseen ja lähetykseen
 • Nopea taittaa kasaan
 • Vakaa rakenne
Tuotenumero
BOX250
alkaen
0.37
€/KPL
Pikakotelo LM 225*150*60 mmVerkkokauppalaatikot

Omistatko verkkokaupan ja tarvitset pakkausmateriaalia kuljetusta varten? Meillä on laaja valikoima erikokoisia verkkokauppalaatikoita. Ruskeat verkkokauppalaatikkomme on valmistettu kierrätettävästä aaltopahvista. Laatikot on suunniteltu postituksiin, ja ne on helppo sulkea ja avata. Laatikoissa on tarra suljentaan ja repäisynauha avaamista varten.

Jos haluat profiloida laatikon, se onnistuu erinomaisesti. Ota yhteyttä myyntiimme, jos haluat verkkokauppalaatikkosi omalla painatuksella tai omilla mitoilla.

 • Ympäristöystävällinen
 • Helposti pakkautuva
 • Helppo sulkea ja avata
Tuotenumero
BX146030
alkaen
0.44
€/KPL
Kotelo 220*160*27 mm, tummansininenLahjakotelot

Erikoiserät matalia lahjakoteloita, joihin pakkaat tyylikkäästi lahjat yhteistyökumppaneille tai työntekijöille.

Tuotenumero
BX011237
KPL
alkaen
0.51
€/KPL
Postituslaatikko 130*115*85 mmPikapohjalaatikot

Pikapohjalaatikot ovat erittäin käytännöllisiä ja käyttäjäystävällisiä koteloita, jotka on valmistettu ekologisesta ja kierrätettävästä aaltopahvista. Kevyestä painostaan huolimatta ne ovat erittäin vahvoja ja kestäviä.

Pahviset pikapohjalaatikot soveltuvat hyvin postilähetyksiin, ja niitä on saatavana eri kokoisina. Aaltopahvilaatikon kokoaminen on helppoa ja nopeaa, koska pohja lukkiutuu automaattisesti pakkausasentoon. Pikapohjalaatikoilla on myös hyvä pinoamislujuus eivätkä ne vie paljon tilaa säilytyksessä.

 • Vakaa, taloudellinen ja ympäristöystävällinen
 • Helppo käsitellä ja kasata
 • Itselukkiutuva pohja
Tuotenumero
BOX200
alkaen
0.60
€/KPL
Pahvilaatikko 250*250*220 mmVahvat aaltopahvilaatikot

Kaikkein vakaimmat ja kestävimmät laatikkomme kierrätettävästä vahvasta aaltopahvista. Sopii useimpiin käyttötarkoituksiin. Aaltopahvi on painoonsa nähden erittäin lujaa materiaalia, ja ne on valmistettu kaksiaaltoisesta pahvista.

Vahvoista aaltopahvilaatikoistamme löydät monia eri malleja ja ominaisuuksia, kuten säädettävä korkeus. 

Aaltopahvilaatikkomme on mukautettu lavalle, mikä tekee kuljetuksista kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Laatikot soveltuvat hyvin pinottaviksi.  

 • Erittäin vakaa ja kestävä
 • Erinomainen pinoamislujuus 
 • Useita erilaisia malleja ja kokoja 
Tuotenumero
BX010558
alkaen
1.15
€/KPL
Pahvilaatikko 188*125*120 mm "6-pack"Pahvilaatikko 188*125*120 mm "6-pack"

Näppärä kuljetuspakkaus kuudelle pullolle eli nk. six-pack-kori. Sopii erinomaisesti esimerkiksi pienpanimoiden myymälöille.

Saatavana myös omalla painatuksella. Kysy myynnistämme!

Tuotenumero
BX016592
KPL
alkaen
1.69
€/KPL
Mappikotelo 323*289*83 mmArkistokotelot

Kaikkien yritysten on pidettävä silmällä ja arkistoitava laskunsa, kuittinsa, tiliotteensa jne. erilaisten lakien ja sääntöjen vuoksi. Joskus jopa kymmenen vuoden ajan.

A4-kokoisten asiakirjojen arkistokotelomme ovat pinottavia ja itselukittuvia. Ne on valmistettu ympäristöystävällisestä ja kierrätettävästä ruskeasta aaltopahvista. Arkistokotelo on kustannustehokas, ja sitä voi käyttää uudelleen vuosi toisensa jälkeen.

 • Auttaa järjestämään asiakirjoja
 • Pinottava ja itselukittuva
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
BOX261
alkaen
1.77
€/KPL
VAK-ltk 175*155*213mmVaarallisten aineiden kuljetuspakkaukset

Meillä on laaja valikoima vakaita laatikoita vaarallisten aineiden kuljetukseen. Kun pakkaat ja kuljetat vaarallisia aineita, sinun vastuullasi on lähettäjänä noudattaa voimassa olevia sääntöjä. Voit tehdä esimerkiksi dokumentoituja tippatestejä ja varmistaa, ettei pakkauksista pääse vuotamaan vaarallisia aineita tai nesteitä.

Vankkatekoiset laatikkomme on valmistettu vahvasta aaltopahvista. Pakkaus on iskunkestävä ja kestää pitkiäkin kuljetuksia. Laatikot ovat myös ihanteellisia pidempiaikaiseen varastointiin.

VAKPAK-pussi on vaarallisten aineiden kuljetuspakkaus, jossa yhdistyvät sekä ulko- että sisäpakkaus imeytysaineineen ja pehmusteineen.

 • Vankat laatikot
 • Optimaalisia pitkäkestoiseen varastointiin
 • Iskunkestävä
Tuotenumero
BX15293
alkaen
2.06
€/KPL
loading symbol