Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Muovikalvot

Muovikalvoja käytetään erilaisten pakkausten ja tuotteiden suojaamiseen. Saatavilla eri levyisinä ja paksuisina. Kysy myös omilla painatuksilla.

Näytä suodatin
2 tuotteesta
Järjestä
Taitekalvo PE-LD 1000/2000mm, 70µ keltainen
Taitekalvot

Taitekalvovalikoimamme laadukas ja kirkas kiristekalvo tarjoaa upean läpinäkyvyyden. Mikrokerrosteknologian ansiosta sen ominaisuudet ovat samanveroiset kuin kaksi kertaa paksummilla kalvoilla. Polyolefiinikalvosta valmistetut taitekalvot sopivat useimpiin markkinoilla oleviin kiristekalvokoneisiin. Kiristekalvo on ympäristöystävällistä muovia ja kutistuu lämmitettäessä.

Muovipakkaukset tarjoavat monia käyttömahdollisuuksia ja toimintoja. Joustavien ominaisuuksiensa ansiosta kalvo sopii monenlaisille tuotteille.

Jos haluat suojata tuotteitasi kiristekalvoilla, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tarjouksia.

  • Ympäristöystävällinen muovi
  • Hyväksytty elintarvikekäyttöön
  • Uskomaton kirkas
Tuotenumero
BX013690
kg
0.00
€/kg
Tasokalvo PE-MD 500mm
Tasokalvot

Kiristekalvo on ympäristöystävällistä muovia, joka kutistuu lämmitettäessä. Kalvo on erittäin laadukas ja sopii useimpiin markkinoilla oleviin kiristekalvokoneisiin. Muovipakkaukset - kiristekalvo tai tasokalvo - tarjoavat monia käyttömahdollisuuksia ja toimintoja. Joustavien ominaisuuksiensa ansiosta kalvo sopii monenlaisille tuotteille. Se on taloudellinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto pakkaamiselle. Lisäksi kalvo suojaa tuotteita ja parantaa niiden ulkonäköä.

  • Hyväksytty elintarvikekäyttöön
  • Erittäin luja ja sitkeä
  • PVC-vapaa
Tuotenumero
45635
kg
18.42
€/kg
loading symbol