light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Verkkokauppapakkaukset

Boxon tarjoaa suuren valikoiman verkkokauppatoimintaan suunnattuja tuotteita, joiden keskiössä on toimivuus, helppokäyttöisyys ja laatu. Verkkokauppa-asiakkaat odottavat toimituksiaan nopeasti ja pakattavaa saattaa toisinaan olla paljon. Koska verkkokauppatuotteilta odotetaan helppokäyttöisyyttä, olemme lisänneet tätä tukevia ratkaisuja. Voit olla varma, että tuotteesi päätyvät loppukäyttäjälle siinä kunnossa, jossa ne lähetit matkaan. 

Valikoimastamme löydät laatikoiden ja pakkausten lisäksi erilaisia pehmuste- ja täytemateriaaleja sekä rahtietikettejä. Kaiken sen, mitä tarvitset tuotteidesi helppoon ja tehokkaaseen pakkaamiseen. 

Tahdotko vahvistaa tuotemerkkiäsi? Tahdotko laatikot, teipit tai postituspussit omilla painatuksillasi? Tai kaipaatko jotain muuta näiltä sivuilta puuttuvaa? Ota yhteyttä tästä.

Suuri osa laatikoistamme on yhteensopivia pakettiautomaattien kanssa. Pakettiautomaattien pakkauskoot näet alla olevasta taulukosta:

Lue lisää
Postituslaatikko 190*135*95 mm
Pikapohjalaatikot

Pikapohjalaatikot ovat erittäin käytännöllisiä ja käyttäjäystävällisiä koteloita, jotka on valmistettu ekologisesta ja kierrätettävästä aaltopahvista. Kevyestä painostaan huolimatta ne ovat erittäin vahvoja ja kestäviä.

Pahviset pikapohjalaatikot soveltuvat hyvin postilähetyksiin, ja niitä on saatavana eri kokoisina. Aaltopahvilaatikon kokoaminen on helppoa ja nopeaa, koska pohja lukkiutuu automaattisesti pakkausasentoon. Pikapohjalaatikoilla on myös hyvä pinoamislujuus eivätkä ne vie paljon tilaa säilytyksessä.

 • Vakaa, taloudellinen ja ympäristöystävällinen
 • Helppo käsitellä ja kasata
 • Itselukkiutuva pohja
Tuotenumero
BOX220
KPL
0.00
€/KPL
Litteä laatikko 243*46*346 mm
Postituslaatikot

Tarjoamme laajan valikoiman postituslaatikoita verkkokaupan pakkausmateriaaliksi. Nämä ruskeat verkkokauppalaatikot on valmistettu kierrätettävästä aaltopahvista ja ne on suunniteltu erityisesti postituksiin. Ne on helppo sulkea ja avata tarran ja repäisynauhan avulla. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja helppo pakata. Jos haluat profiloida laatikot yrityksesi mukaan, ota meihin yhteyttä ja toteutamme sen mielellämme omilla painatuksilla tai mitoilla.

Ostamalla näitä postituslaatikoita tuet ympäristöä ja samalla saat kätevän ja luotettavan ratkaisun verkkokaupan pakkaamiseen ja lähettämiseen. Hoida verkkokaupan pakkaus ja lähetys helposti ja ympäristöystävällisesti näillä laatikoilla. Tervetuloa tekemään ostoksia verkkokauppaamme!

 • Ympäristöystävällinen
 • Helposti pakkautuva
 • Helppo sulkea ja avata
Tuotenumero
PB40
KPL
0.00
€/KPL
Vihreä lehti -kuvake beige taustallaKierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Postituspussi PE-LD 900*600+40 mm,
Postituspussit

Verkkokauppapussit ovat tehokkaita lähetyspakkauksia pehmeille esineille, jotka eivät tarvitse iskusuojausta. Verkkokauppapussejamme on saatavana useita kokoja ja ne on valmistettu kierrätysmuovista. Mustan sisäosan ansiosta pussi on läpinäkymätön. Verkkokauppapussit nopeuttavat ja tehostavat tuotteiden pakkausta. Leikatut ja pyöristetyt kulmat minimoivat pussien tarttumisen toisiinsa pakkauksen aikana. Niissä on tarrasuljenta, jonka ansiosta pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä postituspussia.

Pusseihin on saatavilla myös yksilöllinen painatus.

 • Käytännöllinen ja ympäristöystävällinen
 • Pakkaaminen on nopeaa ja helppoa
 • Kierrätetään muovina
Tuotenumero
42139
M
0.00
€/M
Paptic®-postituspussi 350*100*445+50mm
Paptic®-postituspussi 350*100*445+50mm

Valkoinen postituspussi, jossa Paptic®-materiaalista kertovat painatukset. Tarrasuljin.

Paptic Tringa® on ympäristöystävällinen havuselluun pohjautuva pakkausmateriaali, jossa yhdistyy paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia. Kierrätettävä ja pehmeä materiaali kestää kosteutta sekä useita käyttökertoja.

Valkoiseen postituspussiin on mahdollista painattaa asiakkaan oma logo tai viesti. Kysy lisää myynnistämme!

Yksikkö M = mille = 1000 kpl

Tuotenumero
BX019484
M
0.00
€/M
Kuplapussi 150*210 mm W3/C0
Kuplapussit

Postilähetyksiin tarkoitetut kuplapussimme on vuorattu kuplamuovilla. Kevyt kuplakuori suojaa tuotteita kolhuilta ja iskuilta kuljetuksen aikana ja on täydellinen postituspakkaus pienemmille tuotteille.

Kaikissa kuplapusseissa/Mail Lite -kuplapusseissa on itsekiinnittyvä läppä, joka tekee rakenteesta erittäin yksinkertaisen. Kuori on valmistettu käsittelemättömästä paperista, joka voidaan kierrättää paperinkeräyksessä. Siinä on sileä pinta, johon on helppo tehdä merkintöjä ja kirjoittaa. Kuplapussi voidaan toimittaa omalla painatuksella.                

 • Yksinkertainen rakenne
 • Ympäristöystävällinen paperi
 • Saatavana painatuksella
Tuotenumero
42102
0.14
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Itselukittuva pahvilaatikko 158*107*27 mm BOX215
Kirjepakkaukset

Matala kirjepakkaus on erinomainen vaihtoehto pienempien tuotteiden postitukseen. Pienten ulkomittojen ansiosta pakkauksen voi lähettää kirjepostina ja säästää postimaksussa. Kirjepakkaus sopii mainiosti myös lähetettäessä postia esim. Postin SmartPost -lokeroihin.

Laatikko on valmistettu valkoisesta/ruskeasta ympäristöystävällisestä ja kierrätettävästä aaltopahvista. Se on helppo ja kätevä taittaa kokoon ja se on itselukittuva. Kirjepakkauksia on saatavana eri kokoisina.

 • Ympäristöystävällinen ja kierrätettävä
 • Helppo taittaa kasaan
 • Itselukittuva
Tuotenumero
BOX215
0.22
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Aaltopahvikuori 234*330*25 mm
Kartonkikuoret

Valikoimassamme on paksusta kartongista valmistettuja kartonkikuoria ja Suprawellin aaltopahvisia kuoria. Lähetyskuoressa on itseliimautuva läppä, niin kutsuttu Peal & Seal -suljenta. Kuori sopii täydellisesti kirjojen, esitteiden, kalenterien, valokuvien, maalauksien, elokuvien ja asiakirjojen lähettämiseen.

Suprawell-pahvikuoren täyttökorkeus on enintään 58 mm.

 • Helppo sulkea
 • Helppo avata
 • Pienet kuljetuskustannukset

 

Tuotenumero
BX058169
alkaen
0.42
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Itselukittuva pahvilaatikko 220*160*50 mm BOX250
Itselukittuvat laatikot

Itselukittuvat laatikot ovat käteviä aaltopahvilaatikoita, jotka taittuvat helposti ja nopeasti valmiiksi pakkauksiksi. Vakaan ja iskunkestävän rakenteen ansiosta laatikot soveltuvat hyvin postituspakkaukseksi. Ne on helppo kiinnittää teipillä tai tarralla, ehkä omalla painatuksella?

Tästä kategoriasta löydät erimuotoisia valkoisia ja ruskeita itselukittuvia laatikoita, jotka soveltuvat postitukseen ja lähetykseen, A3, A4 ja lavalla.

 • Soveltuu postitukseen ja lähetykseen
 • Nopea taittaa kasaan
 • Vakaa rakenne
Tuotenumero
BOX250
lavaa
0.33
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Postituspussi Eco 190*50*300+50mm
Postituspussi Eco

Postituspussi Eco on uusin lisämme kestäviin tuotteisiin, valmistettu ruohopaperista. Ruohokuitu vähentää CO2-päästöjä ja vähentää vedenkulutusta. Tämä ainutlaatuinen ja kestävä pussi on täydellinen pakkaus pehmeiden tuotteiden lähettämiseen ja vaihtoehto muovisille pusseille. Ruskealla ekopussilla osoitat asiakkaillesi, että yrityksesi ottaa ympäristön huomioon ja annat asiakkaillesi mahdollisuuden kestävämmälle ostokselle. Valitse Eco-verkkokauppapussi, joka osoittaa huolesi ympäristöstä ja tarjoaa samalla laadukkaan kokemuksen asiakkaallesi. Tee positiivinen muutos ja vaihda luonnolliseen ratkaisuun.

Pussissa on tatokset sivuilla ja pohjassa, ja se on varustettu suljentateipillä. Suljettava läppä on 50 mm ja näin pussi voidaan taittaa ja teipata kohtaan, jossa tuote ei enää täytä pussia.

 • 100 % kierrätettävä
 • Luonnollinen materiaali - Kestävä
 • Tyylikäs muotoilu - Osoittaa vastuullisuutta
 • Positiivinen muutos - Tee ero
Tuotenumero
BX152736
0.34
€/KPL
Postitusputki 750*50mm
Postitusputket ja -tuubit

Tulpallinen postitusputki/-tuubi on monipuolinen ja sopiva postipakkausvaihtoehto ohuille tuotteille, kuten julisteille, kartoille ja piirustuksille.

Boxonin valikoimassa on useita erilaisia vaihtoehtoja iskunkestävästä spiraalikierretystä kartongista, joka tarjoaa tehokkaan suojan kuljetuksen aikana.

Pyöreän postitusputken voi sulkea taittamalla putken päät umpeen tai muovitulpilla. Huomaa, että annettu pituus on putken sisäpituus, kun päät on taitettu. Muovitulpilla suljetun putken sisämitta on annettua pituutta muutaman sentin pidempi. Tulpat pysyvät hyvin paikoillaan ilman kiinnitystä, mutta parempaa kestävyyttä ja varkausturvallisuutta ajatellen suosittelemme kiinnittämään tulpan teipillä.

 • Tehokas suoja kuljetuksen aikana
 • Kestävää kartonkia
 • Helppo sulkea
Tuotenumero
43511
alkaen
0.64
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
MailLite Tuff Extreme 180*260mm D/1
MailLite Tuff Extreme 180*260mm D/1

Mail Lite Tuff® Extreme on pehmustettu suojapussi, joka tarjoaa äärimmäisen tuotesuojan. Polyeteenirakenne suojaa sisältöä vedeltä ja ulkoisilta sääolosuhteilta.

Mail Lite Tuff® Extreme ovat myös ympäristöystävällisiä, koska materiaali on 100 % kierrätettävää.

Tuotenumero
BX013700
0.48
€/KPL
Tuplapussi 250*380*70+50 mm
Tuplapussit

Paperiset verkkokauppapussimme soveltuvat täydellisesti sellaisten tuotteiden lähettämiseen, jotka eivät ole herkkiä iskuille. Ympäristöystävälliset verkkokauppapussit on valmistettu erittäin tukevasta kaksinkertaisesta voimapaperista (135 gsm) ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Kokonaan paperisina pussit ovat läpinäkymättömiä. Paperisessa verkkokauppapussissa on joustava pohja ja sivut, mikä helpottaa pussin täyttämistä. Pussissa on kaksi repäisyliuskaa, jotka helpottavat avaamista. Näin pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä pussia. Toista liuskaa voidaan käyttää mahdollisen palautuksen yhteydessä.

 • Joustava pakkaaminen
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
42177
KPL
0.53
€/KPL
loading symbol