light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Boxonilta jäljitettäviä ja vastuullisia pakkausratkaisuja

Mahtavaa vuotta 2020 sinulle!

Uskon vahvasti, että vuodesta 2020 muodostuu merkittävä niin Boxonin asiakkaille kuin boxonilaisille. Haluan nostaa muutaman tärkeän asian esiin:

Jäljitettävyys mahdollistaa älykkäät pakkausvirrat

Boxon on edelläkävijä pakkausten jäljitettävyydessä. Pakkausalan monipuolisimpana toimijana tiedämme, mistä materiaaleista pakkaustuotteet syntyvät, miten ne valmistetaan, millaisella informaatiolla ne merkitään, mitä ne sisältävät, missä ja miten ne kulkevat ja kenelle ja milloin ne päätyvät. Kun voimme seurata  pakkaustuotteen elinkaarta mahdollisimman kattavana kokonaisuutena ja saada informaatiota siitä, voimme luoda yhdessä kanssasi ympäristövastuullisia, innovatiivisia ja taloudellisia pakkausratkaisuja kaikkiin tarpeisiisi.

Ympäristövastuuta paremmilla materiaaleilla

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat jokaisen mielessä vahvistuvana megatrendinä. Pakkausalan toimijan näkökulmasta se tarkoittaa viime kädessä, että kuluttajien vaatimukset pakkauksia kohtaan kasvavat ja niihin täytyy pystyä vastaamaan entistä vastuullisemmin.

Boxonin vastaus on kehittää kokonaisvaltaisia pakkausratkaisuja, joilla voidaan optimoida ympäristön kuormitusta mm. CO2-päästöjen avulla. Erinomaisena esimerkkinä tästä Boxon lanseerasi ensimmäisenä alan toimijana viime vuonna ympäristöystävällisen version perinteisestä kiristekalvosta, jolla vähennetään muovin käyttöä peräti 30%.

Lue lisää: https://www.boxon.fi/ajankohtaista/boxon-luo-kiristekalvolle-uuden-standardin/

Palvelumme kehittyy: verkkokauppa aukeaa pian

Boxon kehittää jatkuvasti sujuvampaa asiakaskokemusta. Yksi tärkeimmistä tukijaloista tämän lupauksen toteuttamisessa on uusi verkkokauppa standardituotteiden vaivattomaan tilaamiseen. Ja tähän liittyen minulla on iloisia uutisia: verkkokauppa avataan tämän kevään aikana

Kuljetaan yhdessä näillä eväillä vuotta 2020 eteenpäin kohti parempia, jäljitettävämpiä pakkausratkaisuja!

 

Terveisin,

Jukka Korpio
Toimitusjohtaja

+358 40 5454912
jukka.korpio@boxon.fi

loading symbol