Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

ScanStar-pakkauskilpailun voitto Boxonille

Pohjoismaisille pakkausvalmistajille on myönnetty yhteensä 14 palkintoa tämänvuotisessa ScanStar-pakkauskilpailussa. Voimme ylpeinä ilmoittaa, että Boxon sai palkinnon parhaasta uudesta ideasta/ratkaisusta Kuljetus- ja jakelupakkausten sarjassa.

Tuomariston lausunto:

"LM-laatikko on suunniteltu mielenkiintoisella tavalla, joka minimoi materiaalin kulutuksen jokaisessa tuotannon osassa koon ja rakenteen säädettävyydellä. Kiva kierrätysmateriaalista valmistettu laatikko, joka on taittamisen jälkeen erittäin vakaa. Se tarjoaa asiakkaille hyvät viestintämahdollisuudet. Se on myös käyttäjäystävällinen, koska se on helppo avata ja kierrättää."

Laaja valikoima pakkausratkaisuja kilpailijoiden keskuudessa

Kilpailussa oli laaja valikoima hyviä pakkausratkaisuja, jotka edustivat pakkausteollisuutta yleensä: logistiikkaratkaisuja, elintarvike- ja juomapakkauksia sekä lahjapakkauksia alan suurilta ja pieniltä yrityksiltä. Tuomaristo katsoi, että kilpailevien töiden taso oli korkea - erityisesti kuljetuspakkauksissa, joissa oli monia ratkaisuja, jotka paransivat sekä tuotteen suojaa että käyttökokemusta.

”LM-laatikko on hyvin harkittu, vakaa ja hieman yllättävä pakkaus -täydellinen esim. verkkokaupoille. Se on helposti pakattava ja vie vähän tilaa, mikä helpottaa ja virtaviivaistaa asiakkaan käsittelyä ja logistiikkaa. Tämä sekä materiaalitehokkuus tekevät siitä todella hyvän valinnan ympäristönkin kannalta - mikä on tärkeintä pitkällä aikavälillä ", sanoo Jonas Lindgren, Boxonin pakkaussuunnittelija.