Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Paptic Tringa® -materiaali

Paptic Tringa® on ympäristöystävällinen havuselluun pohjautuva uusi pakkausmateriaali, jossa yhdistyy paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia. Kierrätettävä ja pehmeä materiaali kestää kosteutta sekä useita käyttökertoja, joten se soveltuu erinomaisesti esim. postituspussiksi ja ostoskasseiksi. Materiaalin pääraaka-aine, uusiutuvaa puu, tulee kestävästi hoidetuista metsistä. Elinkaarensa lopussa Papticista valmistetut pakkaukset voidaan kierrättää kartonkikeräyksessä.

Paptic®-materiaali on painokelpoista, joten pakkausmateriaalit ovat räätälöitävissä asiakkaan omilla logoilla tai väreillä.

Uudelleenkäytettävyys lisää brändin näkyvyyttä. Materiaali soveltuu myös elintarvikkeiden pakkaamiseen. Sen paino vaihtelee 45:sta 140 grammaan neliömetriä kohti ja paksuus 70:stä 170 mikrometriin. Luja materiaali kestää venytystä paremmin kuin paperi, mutta siitä huolimatta se pitää muotonsa paremmin kuin muovi.

Kehitteillä on myös automaatioratkaisuja Paptic Tringa® -materiaalin ympärille.

Paptic Oy perustettiin 2015 vastaamaan maailmanlaajuisiin muovijätteen tuottamiin ympäristöhaasteisiin. Papticin tavoitteena on tehdä yhteistyötä kestävään kehitykseen suuntautuvien yritysten kanssa ja auttaa siirtymisessä muovista ympäristöystävällisempiin pakkausmateriaaleihin. 

Kysy lisää myynnistämme.

Ota yhteyttä huoltoon