, Boxon luo kiristekalvolle uuden ympäristöystävällisen standardin - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

BOXON LUO KIRISTEKALVOLLE UUDEN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEN STANDARDIN

4.9.2019

Boxon korvaa tänä syksynä perinteiset kiristekalvot uusilla ympäristöystävällisillä tuotteilla, luoden kiristekalvoille samalla kehittyneemmän standardin. Uusien kalvojen ohuempi materiaali vähentää muovin käyttöä jopa yli 30 % ominaisuuksien pysyessä samoina.

Positiivisten ympäristövaikutusten lisäksi pienempi materiaalintarve tuo asiakkaille myös merkittävän kustannussäästön. Suuri osa Boxonin asiakkaista on jo ehtinyt kokeilla uutta, aiemmin Premium-nimellä kulkenutta kalvotyyppiä, ja nyt perinteiset kalvot väistyvät uuden standardin tieltä muuttuen tilaustuotteiksi.

Kiristekalvo on keskeinen komponentti kuljetusturvallisuuden takaamisessa. Kalvoissa käytettävän muovimateriaalin ympäristökuormitus on kuitenkin puhuttanut jo pitkään, ja viime aikoina paine kuormituksen pienentämiseksi on kasvanut entisestään. Ratkaisua tähän on haettu aktiivisen tutkimus- ja tuotekehitystyön avulla.

”Sanojen aika on ohi, on tekojen vuoro”, toimitusjohtaja Jukka Korpio lataa. ”Pakkausalan edelläkävijänä Boxon siirtyy nyt uusiin ympäristöystävällisiin ja kustannuksia säästäviin kiristekalvoihin, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja materiaalivalmistajien kanssa. Niistä syntyy meille uusi standardi varastoitaviin tuotteisiin, joten perinteisiä kalvoja saa tästedes vain tilauksesta.”

Boxonin käsi- ja konekiristekalvojen uuden ohuemman materiaalin ansiosta muovin käyttöä pakkausprosessissa voidaan vähentää jopa yli 30%. Näin ympäristörasitusta saadaan merkittävästi aiempaa pienemmäksi kestävyys- ja suojausominaisuuksien pysyessä ennallaan. Samalla asiakkaille koituu myös huomattavia säästöjä materiaalikustannuksissa.

Vaihtoprosessi on tehty erittäin sujuvaksi, ja uudet kalvot toimivat riskittömästi asiakkaiden nykyisellä konekannalla. Boxonin henkilökunta auttaa asiakkaita löytämään optimaalisen tavan siirtyä uusien kalvojen käyttöön, ja tarvittaessa voidaan tehdä asiakaskohtaisesti räätälöityjä täydentäviä testejä jopa laboratorio-olosuhteissa.

”Uusi ympäristöystävällisempi ja kustannustehokkaampi standardi saa aikaan merkittävän parannusloikan kiristekalvon käyttäjille. Vaihto uuden standardin mukaisiin tuotteisiin on kaikkien kannalta erinomainen asia”, toimitusjohtaja Korpio toteaa.

Lisätietoja antaa:

Product Manager Joni Viljakainen, puh. 0400 592 580, joni.viljakainen@boxon.fi

Boxon Oy tarjoaa älykkäitä pakkausratkaisuja täydellä jäljitettävyydellä, kasvattaen pakkausvirran arvoa tilauksesta toimitukseen.