light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Materiaalien käsittely

Boxon on pakkausalan kokonaisratkaisutoimittaja, joka on tuonut kustannustehokkuutta ja jatkuvaa kehitystä asiakkaidensa liiketoimintaan jo vuosien ajan. Me ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja kehitämme tuotteitamme ja tarjoamaamme niiden mukaisesti.

Sopiva materiaalinen käsittely varmistaa, että tuotteet saapuvat kunnossa asiakkaille. Nykyään tavaroita lähettävillä yrityksillä on yhä suurempi vastuu kuljetuksista sekä kuorman varmistuksen, että optimoinnin suhteen mutta myös ympäristönäkökulmasta.

Tunnista haasteet ja ehkäise pullonkauloja

Tarkastelemalla jatkuvasti tuotantoa, logistiikkaa, tuotteita, saapuvia ja lähteviä toimituksia, työprosesseja, tuotemerkkivaatimuksia ja odotuksia voimme identifioida haasteet ja ehkäistä mahdollisia tulevia pullonkauloja.

Laajasta valikoimasta koneet ja laitteet kustannustehokkaaseen materiaalinkäsittelyyn

Kattava valikoimamme materiaalinkäsittelyyn kostuu laatikonmuodostajista teippikoneisiin, lavakäärintä- ja vannehdintakoneisiin ja robotteihin ja paljosta muusta. Pakkauskoneet helpottavat tavaroiden käsittelyä.

Linja

Boxon tuo Comarmen pakkauslaitteet Suomeen

Boxon on Comarmen koneiden ja laitteiden virallinen maahantuoja Suomessa. Näin ollen pystymme tarjoamaan kattavat ja asiantuntevat huolto- ja asennuspalvelut sekä kaikki alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet. Meillä on kattava varastovalikoima ja tarjoamme kaikkiin koneisiin kiinteähintaisen asennuksen ja käyttöönottokoulutuksen.

Huoltoyhteistyöverkostomme kautta tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja kattavan palvelun valtakunnallisesti.

Kustannustehokkuutta materiaalinkäsittelyyn Comarmen laitteilla

Comarme on yksi maailman johtavista laatikonsuljenta ja -muodostajalaitteita valmistavista yrityksistä. Tarjoamaa täydentävät modernit lavankäärintälaitteet. Kaikki Comarmen koneet ovat saatavilla sekä automaattisina että puoliautomaattisina. Tehokkaan ja tuottavan materiaalinkäsittelyn keskeinen menestystekijä on käytettävien koneiden ja laitteiden toimivuus ja soveltuvuus eri käyttötarkoituksiin. Nämä vaatimukset Comarmen koneet täyttävät erinomaisesti.

Ota yhteyttä niin katsotaan miten Comarmen koneet ja laitteet voisivat tehostaa juuri teidän toimintaanne.

Ota yhteyttä >>

loading symbol