light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Lajittelu

Sisäisten työnkulkujen automatisoinnilla on monia etuja, ennen kaikkea koskien ergonomiaa sekä ajan ja resurssien säästämistä. Lajittelu on tärkeä työvaihe, joka pitää sisällään monesti raskaita nostoja ja epämukavia työasentoja. Manuaalisia nostoja ja epämiellyttävää työympäristöä voidaan helpottaa pakkauslinjoilla, rullakuljettimilla ja muilla mukautetuilla ratkaisuilla. Henkilökunnan hyvinvointi paranee automatisoinnin mukana.

Tehokkaammat pakkausprosessit

Asiakkaan pakkausprosessien tehostamista varten nykytilanteen analyysin. Siihen kuuluvat sekä saapuvat että lähtevät toimitukset. Mitkä ovat pullonkaulat, mitä työvaiheita tulisi välttää, minkälainen työympäristö yleisesti ottaen on ja missä sijaitsevat suurimmat tehostamismahdollisuudet?

Linja

Kuljetusjärjestelmät ja kuormalavojen lastaus

Tarjoamme kattavan valikoiman kuljettimia sekä irtotavaroille, laatikoille, kuormalavoille, säkeille että monille muille pakkauksille.

Valikoima sisältää kaikkea aina moottoroimattomista ja moottoroiduista rullakuljettimista hihnakuljettimiin, ketjukuljettimiin, tavaranostimiin, kääntöpöytiin, kuljetusvaunuihin ja vaihdeyksiköihin. Ne kaikki tekevät paketoinnista, tavaravirroista ja muista tärkeistä työvaiheista niin ergonomisia ja tehokkaita kuin mahdollista.

loading symbol