light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Pahviset kulmasuojat vakauttavat kuormaa

Kulmasuojat suojaavat tuotteita kolhuilta varastoimisen ja kuljetuksen aikana. Käyttämällä kulmasuojia vältytään tavaran vaurioitumisen aiheuttamilta lisäkuluilta ja reklamaatioilta.

Kulmasuojat suojaavat tavaran kulmia kolhuilta ja pakkausvanteen puristukselta. Kiristekalvon ja vanteiden väliin asennetut kulmapalat estävät vannetta puhkaisemasta suojaavaa kiristekalvoa. Kulmasuojilla on myös mahdollista tasata epätasaisuuksia kuorman korkeudessa, ja ne auttavat pitämään lavalle pakatut tuotteet paikallaan. Tavaroiden väliin asennetut pahviliuskat suojaavat tavaroita hankautumiselta kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Kulmasuojiin voidaan painaa esim. tilaajan nimi, mainoslause tai logo, jolloin tavaralähetys on helppo tunnistaa.

Perforoinnin ansiosta suojat on helppo repäistä irti sopivasta kohdasta.

Laatikon sisäpuolelle lisätyt kulmasuojat vahvistavat pahvilaatikon kuormituskestävyyttä ja stabiiliutta sekä mahdollistaa tuotteiden varastoinnin toistensa päälle.

Erityiset W-profiilin kulmasuojat sopivat kaarevien tavaroiden ja pyöristettyjen kulmien sisä- ja ulkopintojen suojaamiseen. Toimii hyvin myös sellaisten tavaroiden suojaamiseen, joissa on sekä pyöreitä kulmia että suoria reunoja tai muita vaihtelevia muotoja. Tiheämmällä lovetuksella W-profiili mahdollistaa pieniläpimittaisten aukkojen reunojen suojaamisen.

U-profiili sopii ihanteellisesti tuotteen reunojen ja kulmien samanaikaiseen suojaamiseen naarmuuntumiselta ja iskuilta. Kahdesta U-profiilista voidaan erikoisratkaisuna muodostaa laatikko.

    

Verkkokaupan perusvalikoimassa on rajallinen määrä tuotteita, mutta kysy myynnistämme lisää!

Ota yhteyttä

loading symbol