Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kulmasuojaus

Kuljetuksen ja varastoinnin aikana on vaara, että hauraiden tavaroiden reunat ja kulmat vaurioituvat. Tarjoamme tähän tarkoitukseen sekä kuitupohjaisia että muovisia kulma- ja reunasuojauksia.

Näytä suodatin
3 tuotteesta
Järjestä
Kulmasuoja KS70 avo, koko 70*27mm
Kulmapalat muovista

Muoviset kulmapalat suojaavat kuormaa sitomisen aikana. Kulmapalat on valmistettu muovista ja tarkoitettu pakkaushihnoille, joiden enimmäisleveys on 25 mm. Kulmapalassa on tappi, jonka avulla pala voidaan helposti painaa alustaan ja joka helpottaa sitomista.

Kuorman vaurioituminen kuljetuksen, varastoinnin ja varastokäsittelyn aikana on yleinen ongelma jakelualalla ja voi aiheuttaa suuria ja tarpeettomia kustannuksia. Kiinnittämällä lavalla oleva kuorma hihnoilla estetään kuorman liikkuminen kuljetuksen aikana ja minimoidaan näin niiden vaurioitumisriski.

  • Tappi helpottaa käsittelyä
  • Enintään 25 mm pakkaushihnoille
  • Pitää kuorman paikallaan
Tuotenumero
BX012772
0.07
€/KPL
csr greenrecycled reen
Kulmasuoja 35*35*3*1000mm
Kulmasuojat pahvista

Pahvikulmasuoja on erittäin joustava tuotesuoja, joka sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Kulmasuojat on valmistettu ympäristöystävällisestä ja kierrätetystä pahvista, ja liimauksessa on käytetty vesipohjaista liimaa.

Pahvikulmasuojia käytetään ensisijaisesti kuormalavojen vahvistamiseen. Ne minimoivat kuorman liikkumisen riskin kuljetuksen aikana ja vähentävät esineiden vaurioitumisen ja puristumisen vaaraa sidonnan ja kiristekäärinnän aikana. Kulmasuojia on saatavana kahta leveyttä: kapeampi kevyemmille ja leveämpi keskiraskaille ja raskaille kuormalavoille. Kulmasuojat voidaan myös rakentaa kehyksiksi kiristysrenkaiden avulla.

  • Ympäristöystävällinen
  • Kierrätettävä
  • Erittäin joustava
Tuotenumero
43890
alkaen
0.53
€/KPL
recycled reen
Kulmasuojakehikko 50*50*3,0*4400 mm
Kulmasuojakehikot
Tuotenumero
BX018617
loading symbol