light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Leikkurit

Tuotenumero: BX017544

SECUMAX 145 on älykäs ja kompakti turvaveitsi rutiinileikkaustehtäviin. Lasikuituvahvisteinen muovikahva ja 0,5 mm vahva terä antavat sille huomattavan kestävyyden. Vain 12 gramman paino on erittäin kevyt. Kertakäyttöinen leikkuutyökalu selviytyy helposti esimerkiksi yksikerroksisesta pahvista, kalvosta ja pakkausteipistä. Kaksi leikkaavaa reunaa on piilotettu turvallisesti sormien suojaamiseksi.

SECUMAX 350 on yhdistelmä monipuolisuutta, mukavuutta ja turvallisuutta. Erittäin turvallinen ja miellyttävä käyttää. Innovatiivisella teränvaihdolla varustettu veitsi on moniosainen. Sitä voidaan käyttää kaikkien standardimateriaalien leikkaamiseen kalvosta muovivanteisiin ja paperista 2-kerroksiseen pahviin. Se katkaisee myös teipin helposti.

SECUNORM 175-leikkurin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluu älykkäästi suunniteltu ja uskomattoman helppo teränvaihtojärjestelmä. Muita kohokohtia ovat sen ergonominen kahva, kaksipuolinen liukusäädin ja raikas muotoilu. Monipuolinen leikkaustyökalu, joka hallitsee pahvilaatikoiden lisäksi myös pussit, kalvot ja muovivanteet.

Secumax 145 turvaveitsi
5.56
€/KPL
Toimitusaika normaali
KPL
Tiedot
Tuotetiedot
Arvosteluja
Lisätiedot
Minimitilausmäärä1 KPL
Pakkauskoko1 KPL
Varastotieto
TyyppiVarastotuote
TuotenumeroBX017544
loading symbol