light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Teipit

Boxonilla on laaja valikoima erilaisia teippejä monenlaisiin tarkoituksiin. Täältä löydät PP- ja PVC-pakkausteipit, sidontateipit, maalarinteipit, ilmastointiteipit jne.

Yrityksen nimellä tai logolla varustettu teippi toimii samalla mainoksena ja tekee tuotemerkkiäsi tunnetummaksi. Ota yhteyttä, niin etsitään tarkoituksiisi sopivin teippi tyylikkäällä painatuksella.

Tarjoamme myös koneita ja annostelijoita eri teipeille, kaikki pakkausprosessin helpottamiseksi.

Pakkausteippi PP-NN 15mm*66m,
Pakkausteipit PP

Vahva PP-teippi tai pakkausteippi, joka tarttuu erittäin hyvin ja sopii useimmille alustoille. Siinä on monia hyviä ominaisuuksia, kuten hiljainen rullaus, erittäin hyvä UV-säteilyn- ja korkeiden lämpötilojen kesto.

PP-pakkausteipeille tunnusomaista on:

 • Rullautuu kevyesti tai keskinopeasti
 • Erittäin hyvä venyvyys
 • UV-valon kestävä ulkotiloissa
 • Kiiltävä pinta
 • Ympäristöystävällisin teippi
 • Akryyliliimalla varustetut teipit soveltuvat hyvin kylmään
 • Erinomainen yleisteippinä
Tuotenumero
10405
RLL
0.60
€/RLL
Maalarinteippi 19mm*50m
Maalarinteipit

Korkealaatuiset maalarinteippimme kestävät liuottimia ja ovat erittäin vesitiiviitä. Maalarinteippi on helppo irrottaa, eikä se jätä maaliin, lasiin, muoviin tai kumiin teippijäämiä. Valikoimassamme on sinistä maalarinteippiä, keltaista maalarinteippiä ja vaaleanpunaista merkintäteippiä, jotka sopivat ihanteellisesti esimerkiksi maalaustöihin.

 • Kumipohjainen liima-aine
 • Helppo irrottaa
 • Ihanteellinen maalaustöihin
Tuotenumero
11321
RLL
0.89
€/RLL
Lavansidontateippi MOPP 19mm*66m,
Sidontateipit

Sidontateippi painavien tavaroiden, kuten putkien, rakennuspuutavaran, raskaiden pakkausten jne. sulkemiseen ja niputtamiseen sekä tavaroiden kiinnittämiseen kuormalavoihin. Sidontateippi on perinteistä pakkausteippiä vahvempi. Se pitää kuorman paikallaan lavalla ja kestää joustavuutensa ansiosta hyvin iskuja. Toimii erinomaisesti laatikoissa ja lavakonteissa, koska teippi ei vahingoita pintaa irrottamisen jälkeen. Tämä ominaisuus johtuu erityisestä liuotinvapaasta liimajärjestelmästä.

 • Pitää kuorman paikallaan
 • Perinteistä pakkausteippiä vahvempi
 • Ei vahingoita esineen pintaa irrottamisen jälkeen
Tuotenumero
11343
RLL
1.25
€/RLL
Huomioteippi 48mm*66m "TSUP"
Varoitus- ja huomioteipit

Selkeät ja näkyvät varoitusteipit – jotkut niistä on varustettu painatuksella, kuten "Mixed goods" tai "Fragile/ Handle with care" ja toiset on varustettu keltaisilla ja mustilla varoituskentillä.

Aseta varoitusteippi selkeästi pakkaukseen, jotta kuljettaja ja vastaanottaja näkevät varoituksen ja käsittelevät tavaraa sen mukaisesti.

Varoitusteippiä voidaan käyttää:

 • Vaara-alueiden, kuten porrasaskelmien, kynnysten, kaiteiden, etäisyysalueiden, ovien tai pään yläpuolella olevien palkkien merkitsemiseen
 • Ilmoittaa, mitä paketti sisältää tai miten tavaraa pitää käsitellä
Tuotenumero
11105
1.49
€/RLL
Pakkausteippi PP 50mm*66m, ruskea - Tesa 4024
Pakkausteipit Tesa

Tesa-pakkausteippimme on päällystetty erityisen tarttuvalla vesipohjaisella akryyliliimalla, jonka ansiosta teippi kiinnittyy nopeasti ja helposti ja rullautuu kevyesti ja hiljaisesti. Tämä pakkausteippi toimii erinomaisesti kaikentyyppisissä pahveissa, mikä takaa varman kiinnityksen. Tesan teipit ovat ikääntymistä kestäviä ja kloorittomia, ja niitä voidaan käyttää kaikissa tavallisissa teippikatkojissa.

Teippi sopii erinomaisesti kevyiden ja keskiraskaiden laatikoiden suljentaan käsin tai automaattisesti. Sopii useille erilaisille alustoille, kuten kartongeille (pahvi tai muovi) tai.

Purkkien ja laukkujen suljentaan. Säilytä teippiä kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta.

 • Erittäin hyvä tiivistys
 • Hiljainen rullaus
 • Ikääntymistä kestävä
Tuotenumero
688
RLL
1.73
€/RLL
Lasikuituteippi 25mm*50m
Lasikuituteipit

Lasikuituteippi sopii erinomaisesti raskaampien tavaroiden, kuten putkien, rakennuspuun ja raskaampien pakkausten niputtamiseen. Sopii erinomaisesti myös paksumpien ja raskaampien pakkausten, kuten lavakonttien sulkemiseen ja vahvistamiseen. Lasikuituteippi on tavallista pakkausteippiä vahvempaa ja sitä käytetään tavaroiden vaativaan pakkaamiseen ja vakauttamiseen kuormalavoilla.

Vahvistetussa lasikuituteipissä on pituussuuntaiset lasikuitulangat, jotka tarjoavat suuren vetolujuuden ja alhaisen murtovenymän. Poikkivahvistetussa lasikuituteipissä on ristikkäin kulkevat lasikuitulangat. Sitä voidaan käyttää rakennusten rakenteissa, koska teippi peittää kipsilevyjen väliset saumat ja vähentää halkeilun riskiä.

 • Erinomainen painavien tavaroiden niputukseen
 • Tavallisa pakkausteippiä vahvempi
 • Hyvä vetolujuus
Tuotenumero
11334L
RLL
1.76
€/RLL
Maalarinteippi 19mm*50m - Tesa 4323
Maalarinteipit Tesa

Korkealaatuiset maalarinteippimme kestävät liuottimia ja ovat erittäin vesitiiviitä. Maalarinteippi on helppo irrottaa, eikä se jätä maaliin, lasiin, muoviin tai kumiin teippijäämiä. Valikoimassamme on sinistä maalarinteippiä, keltaista maalarinteippiä ja vaaleanpunaista merkintäteippiä, jotka sopivat ihanteellisesti esimerkiksi maalaustöihin.

 • Kumipohjainen liima-aine
 • Helppo irrottaa
 • Ihanteellinen maalaustöihin
Tuotenumero
679
RLL
2.39
€/RLL
Suojateippi Soft PVC 48mm*50m, punainen
Suojateippi Soft PVC 48mm*50m, punainen
Ammattikäyttöön korkealaatuinen suojausteippi, joka on ihanteellinen ulkokäyttöön.
7 päivän UV-suojaus. Säänkestävä.
Hyvä tarttuvuus myös epätasaisilla ja karkeilla pinnoilla vahvan liiman ansiosta, joka ei kuitenkaan jätä jälkiä.
Helppo repäistä rullasta, helpottaa ja nopeuttaa työtä.

ERIKOISERÄ
Tuotenumero
BX015974
RLL
2.67
€/RLL
Paperiteippi 50mm*50m hot-melt
Paperiteipit

Paperiset pakkausteipit on valmistettu voimapaperista ja ne soveltuvat laatikoiden suljentaan, liitospaperiksi, korjauksiin ja muihin pakkauksiin. Paperinen pakkausteippi on erinomainen vaihtoehto muoviselle pakkausteipille ja se antaa miellyttävän vaikutelman pakkaukselle.

Kierrätettävä teippi, jota ei tarvitse poistaa pahvipakkauksista kierrätyksen yhteydessä. Valitsitpa sitten ruskean paperiteipin tai värittömän teipin, teippimme tarttuvat tiukasti, pysyvät hyvin, ovat repäistäviä ja helppoja kiinnittää, . Halutessasi voit myös painattaa oman tuotemerkkisi teippiin.

 • Monikäyttöinen
 • Repäistävä ja helppo kiinnittää
 • Erinomainen tarttuvuus
Tuotenumero
BX009750
2.78
€/RLL
Suojateippi Soft PVC 50mm*33m,
Pakkausteipit PVC

Vahva PVC-pakkausteippi, hyvä tarttuvuus. Soveltuu kaikenlaiseen sulkemiseen, merkitsemiseen ja tunnistamiseen. Luonnonkumia sisältävissä pakkausteipeissä on yleensä hiljainen rullaus, hyvä tarttuvuus ja hyvä kiinnittyvyys Erinomainen teippi esimerkiksi pakkausten ja pussien tunnistamiseen ja merkitsemiseen. Säilytä teippiä kuivassa paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa. Jätä mielellään teippirullan ympärille  ulompi pakkaus, joka suojaa pölyltä, kosteudelta ja UV-säteilyltä. Teippien kestävyys on rajallinen, joten käytä vanhin teippi ensin.

Täydellinen teippi esimerkiksi pakkausten ja pussien sulkemiseen, tunnistamiseen ja merkitsemiseen.

 • Rullautuu keskinopeasti tai hitaasti
 • Pieni venyvyys
 • Mattamaisempi pinta
Tuotenumero
BX013507
3.56
€/RLL
Varaläppä teippikoneeseen H11CP
Teippiannostelijat

Niille, jotka käsittelevät pakkausteippiä päivittäin, kunnolllinen teippiannostelija on välttämätön hankinta.

Meillä on laaja valikoima erilaisia teippiannostelijoita, joista käytetään myös nimitystä teippikatkoja. Ne ovat tukevia ja luotettavia, ja niissä on vakaat pidikkeet. Valitse joko manuaaliset käsiannostelijat tai automaattiset pöytäannostelijat, valokennon kanssa tai ilman, yrityksesi tarpeiden mukaan. 

Kädessä pidettävät teippiannostelijat ovat tukevia ja kulutusta kestäviä ja mahdollistavat tehokkaan pakkausprosessin. Valitse jarrullinen tai jarruton vaihtoehto. Sähköiset teippiannostelijat syöttävät halutun pituisen teipin senttimetreinä ja millimetreinä. Ne leikkaavat turvallisesti suoralla leikkuureunalla.

 • Tehostaa sinetöintiä/teippausta
 • Valitse manuaalinen tai automaattinen
 • Sopii monenlaisille teipeille
Tuotenumero
BX016629
KPL
4.18
€/KPL
Ilmastointiteippi 50mm*50m
Asennusteipit

Erilaiset asennusteippimme sopivat ihanteellisesti moniin rakentamiseen liittyviin kohteisiin, kuten: Kyltit, muovi, puupaneelit, koristeet, myyntikampanjat, seinäkkeet, peilit, autopeilit, sivupeilit ja peilit sekä paneelien ja profiilien asennus.

Kaksipuoliset teipit tarttuvat voimakkaasti ja välittömästi myös karkeisiin tai pölyisiin pintoihin. Teipit sopivat erinomaisesti erilaisiin pitkäaikaisiin asennusratkaisuihin sekä sisä- että ulkotiloissa ja kestävät vettä, UV-säteilyä ja ikääntymistä.

 • Kiinnittyy välittömästi myös karkeisiin ja pölyisiin pintoihin
 • Kaksipuolinen
 • Kestää monenlaisia kemikaaleja ja pehmentäviä aineita
Tuotenumero
11417
RLL
5.52
€/RLL
Pakkausteippi PP 48mm*990m, kirkas
Pakkausteipit suljentalaitteisiin

Kirkas PP-pakkausteippi hotmelt-liimalla suljentalaitteisiin. PP-teipit ovat helposti tai melko helposti aukirullautuvia, ne venyvät reilusti ennen murtumista ja niillä on korkea UV-kesto.

PP-teippi on muoviteipeistä ympäristöystävällisin. Hot-melt liimalla varustetut teipit liimautuvat hyvin myös kierrätyskuiduista valmistettuihin pakkauslaatikoihin ja sitä voidaan käyttää myös kylmässä.

Tuotenumero
10530S
13.77
€/RLL
loading symbol