light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Kiristekalvot

Kiristekalvojen käyttäminen tavaroiden ympärillä suojaa tehokkaasti erilaisilta ympäristötekijöiltä, kuten kosteudelta ja pölyltä, samalla kun tavarat turvataan helposti kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Boxonin valikoimissa on kiristekalvoa konekäyttöön ja käsin tehtävään käärintään. Valikoimassamme on myös lavankäärintäkoneita sekä annostelijat käsi- ja minikiristekalvoille.

Boxon korvasi syksyllä 2019 perinteiset kiristekalvot uusilla ympäristöystävällisillä tuotteilla, luoden kiristekalvoille samalla kehittyneemmän standardin. Uusien kalvojen ohuempi materiaali vähentää muovin käyttöä jopa yli 30 % ominaisuuksien pysyessä samoina. Positiivisten ympäristövaikutusten lisäksi pienempi materiaalintarve tuo asiakkaille myös merkittävän kustannussäästön.

Kiristekalvo kone PE-LD 500mm*3000m, 16µ, reikä
Kiristekalvo kone PE-LD 500mm*3000m, 16µ, reikä
Rei'itetty kiristekalvo ilmankiertoa vaativille tuotteille, esim. vihanneksille ja hedelmille. N. 19,2 kg/rll, 24 rll/lava, 460 kg/lava. Kiristekalvoa käytetään tavaroiden kiinnittämiseen lavansidonnassa. Lähes joustamaton kiristekalvo toimii koneissa, joissa on normaali jarrullinen kalvokelkka.
Tuotenumero
43313
RLL
0.00
€/RLL
Kiristekalvo käsi PE-LD 100mm*150m, 20µ
Minikiristekalvot

Minikiristekalvo on käytännöllinen rulla käsikäyttöön ja se sopii yksinkertaisempaan, käsin tapahtuvaan kalvottamiseen ja pienempään pakkaamiseen. Saatavana myös käytännöllinen kahva minikiristekalvolle käsittelyn helpottamiseksi.

Minikiristekalvoa on saatavana eri paksuuksina ja sen materiaalina on LLDPE-polyeteeni.

Tuotenumero
43336
lavaa
1.09
€/RLL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Kiristekalvo käsi PCR 100mm*150m, 20µ
Kiristekalvot kierrätysmuovista

Kiristekalvot ovat erinomainen tapa suojata tuotteet kosteudelta ja pölyltä samalla kun sillä kiinnitetään tavarat lavansidonnassa. Kiristekalvomme toimivat erinomaisesti esikiristävissä käärintäkoneissa sekä koneissa, joissa on joko mekaaninen tai elektromagneettinen jarru.

PCR kiristekalvot ovat vastuullisempi vaihtoehto, koska niissä on käytetty 30 % kierrätysmateriaalia sekä kuluttajatuotteista että tuotantojäämistä. Kalvot täyttävät EU:n vaatimukset kierrätetystä kuluttajalaadusta.

Vastuullisuuteen panostaminen ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää kuin tänä päivänä. Kierrätys on täydellinen ratkaisu asiakkaiden kaipaamaksi vaihtoehdoksi puhtaalle muoville.

Tuotenumero
43336PCR
alkaen
1.53
€/RLL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Kiristekalvo kone PCR 500mm*2100m, 17µ
Konekiristekalvot

Konekiristekalvojen valikoimassamme on kalvoja sekä puoliautomaatteihin että täysin automaattisiin koneisiin. Venytysaste vaihtelee kalvon paksuuden mukaan.

Tuotenumero
43292PCR
alkaen
3.76
€/kg
Minikiristin 100mm
Kalvokiristimet

Kiristekalvokiristimemme soveltuvat käsi- ja minikiristeille sekä hylsyttömille kalvoille. Kiristimen avulla käärintä sujuu tehokkaasti ja sujuvasti.

Valikoimassamme on erilaisia kalvokiristimiä, jotka helpottavat kalvon kiristämistä kuorman ympärille ja säästävät sormia.

Tuotenumero
43190
KPL
2.87
€/KPL
Kiristekalvo käsi PE-LD 450mm*300m, 9µ
Käsikiristekalvot

Käsikiristekalvomme on valmistettu LLDPE-polyeteenistä ja sitä löytyy sekä joustavana että joustamattomana. Suosittelemme reikäkalvoa, jos tarvitset tavaroille tuuletusta niin, että sisälle ei muodostu kondenssivettä. Meiltä saat myös hylsyttömät käsikiristekalvot.

Tarjoamme käsikiristekalvoa pienille ja suurille määrille eripaksuuksina. Meillä on useita ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja käsikiristeistä. Esimerkiksi 9 my:n paksuinen käsikiristekalvomme säästää sekä ympäristöä että lompakkoa.

Tuotenumero
43341P
alkaen
5.50
€/RLL
loading symbol