Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa

AirWave-pakkaustäytteet - 100 % biohajoavia

AirWave®-ilmatyynykalvoja käytetään tyhjän tilan täyttämiseen tai tavaroiden suojaamiseen pakkauksissa. Näin ollen arvokkaat pakatut tavarat eivät liiku pakkauksessaan ja kuljetuksen aikana tapahtuvat vahingoittumiset vähenevät. Modernin verkkokaupan vaatimusten mukaisia pakkaustäytteitä voidaan valmistaa AirWave®-järjestelmillä paikan päällä tarpeen mukaan.

PaperWave®-BIO -materiaalit ovat erittäin kehittyneitä erikoismateriaaleja, joissa yhdistyvät pakkauspaperin ja ilmatyynyn edut.

Ilmaa lisätään täytepaperiin, mikä vähentää materiaalin käyttöä noin 95-99 %. Valmistetut ilmatyynyt ovat mekaanisesti joustavia, kestäviä, uudelleenkäytettäviä ja helposti hävitettäviä.

Kalvorakenne koostuu FSC-sertifioidusta kierrätetystä paperikerroksesta ja tärkkelysseos-tiivistekerroksesta, joka on laminoitu paperille. Erittäin ohut tiivistekerros on valmistettu vahvasta biohajoavasta ja kompostoitavasta biokalvosta, joka on yhdistetty kierrätettyyn paperikerrokseen luonnollisella liimalla. Tuote on täysin biologisesti hajoava standardin DIN EN 13432 mukaisesti.

AirWave® BIO -kalvot koostuvat kokonaan uudenlaisesta perunatärkkelyksestä valmistetusta muovimateriaalista, jossa ei ole lainkaan muovia pehmentäviä aineita.

Materiaali on täysin biologisesti hajoavaa, ja sille on myönnetty ”OK Compost HOME” -sertifikaatti hyväksytyltä sertifiointilaitokselta sekä taimi-merkintä. Pakkausmateriaali voidaan hävittää kotikompostissa ja kompostorissa.
Valmistetut ilmatyynyt ovat mekaanisesti joustavia, kestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Lisäksi materiaali voidaan myös kierrättää.

 

AirWave-laitteet

AirBoy nano4

Pakkaustäytekone, joka valmistaa paperisia pakkaustäytetyynyjä. Markkinoiden nopein pieni kone pienille pakkauspisteille.

AirWave1

AirWave1:llä valmistetaan 100 % biohajoavia ja maatuvia ilmatyynyjä pakkaustäytteiksi. Koneella voidaan tuottaa 8-10 m pakkaustäytettä minuutissa.

AirWave2

AirWave-pakkaustäytekoneista tehokkain. Koneella voidaan tuottaa 19-22 m pakkaustäytettä minuutissa.

AirWave-pakkaustäytteet

PaperWave AirBoy

AirBoy-pakkaustäytekoneeseen tarkoitetut ilmalla täytettävät tyynyt ja pakkauskääre FSC-sertifioitua biokompostoitavaa paperia.

AirWave PaperWave BIO

AirWave-pakkaustäytekoneiseen tarkoitetut PaperWave-ilmatyynyt ja -pakkauskääreet on valmistettu 100 % kierrätettävästä FSC-sertifioidusta biokompostoitavasta paperista.

AirWave BIO

Maatuvasta tärkkelysmateriaalista valmistetut ilmatäytteiset tyynyt ja pakkauskääreet voidaan kompostoida kotitalouskompostorissa. Yhteensopivia AirWave1- ja AirWave2-koneiden kanssa

loading symbol