light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

AirWave-pakkaustäytteet - 100 % biohajoavia

AirWave®-ilmatyynykalvoja käytetään tyhjän tilan täyttämiseen tai tavaroiden suojaamiseen pakkauksissa. Näin ollen arvokkaat pakatut tavarat eivät liiku pakkauksessaan ja kuljetuksen aikana tapahtuvat vahingoittumiset vähenevät. Modernin verkkokaupan vaatimusten mukaisia pakkaustäytteitä voidaan valmistaa AirWave®-järjestelmillä paikan päällä tarpeen mukaan.

PaperWave®-BIO -materiaalit ovat erittäin kehittyneitä erikoismateriaaleja, joissa yhdistyvät pakkauspaperin ja ilmatyynyn edut.

Ilmaa lisätään täytepaperiin, mikä vähentää materiaalin käyttöä noin 95-99 %. Valmistetut ilmatyynyt ovat mekaanisesti joustavia, kestäviä, uudelleenkäytettäviä ja helposti hävitettäviä.

Kalvorakenne koostuu kierrätetystä paperikerroksesta ja tärkkelysseos-tiivistekerroksesta, joka on laminoitu paperille. Erittäin ohut tiivistekerros on valmistettu vahvasta biohajoavasta ja kompostoitavasta biokalvosta, joka on yhdistetty kierrätettyyn paperikerrokseen luonnollisella liimalla. Tuote on täysin biologisesti hajoava standardin DIN EN 13432 mukaisesti.

AirWave® BIO -kalvot koostuvat kokonaan uudenlaisesta perunatärkkelyksestä valmistetusta muovimateriaalista, jossa ei ole lainkaan muovia pehmentäviä aineita.

Materiaali on täysin biologisesti hajoavaa, ja sille on myönnetty ”OK Compost HOME” -sertifikaatti hyväksytyltä sertifiointilaitokselta sekä taimi-merkintä. Pakkausmateriaali voidaan hävittää kotikompostissa ja kompostorissa.
Valmistetut ilmatyynyt ovat mekaanisesti joustavia, kestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Lisäksi materiaali voidaan myös kierrättää.

 

AirWave-laitteet

AirBoy nano4

Pakkaustäytekone, joka valmistaa paperisia pakkaustäytetyynyjä. Markkinoiden nopein pieni kone pienille pakkauspisteille.

AirWave1

AirWave1:llä valmistetaan 100 % biohajoavia ja maatuvia ilmatyynyjä pakkaustäytteiksi. Koneella voidaan tuottaa 8-10 m pakkaustäytettä minuutissa.

AirWave2

AirWave-pakkaustäytekoneista tehokkain. Koneella voidaan tuottaa 19-22 m pakkaustäytettä minuutissa.

loading symbol