light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Suojapaperit

Suojapaperilla on monia eri käyttötarkoituksia, kuten käärepaperi, tyhjäntilantäyttö pakkauksissa tai suoja-alustat.

Makulatuuripaperi 40*50cm Arkki
Makulatuuripaperit

Makulatuuripaperi on 100 % kierrätettävää painamatonta sanomalehtipaperia, mikä tekee siitä erittäin ympäristöystävällisen vaihtoehdon erilaisiin pakkaustarkoituksiin. Makulatuuripaperi on pehmeä ja edullinen käärepaperi, jota voidaan käyttää moneen tarkoitukseen. Sitä voidaan käyttää suojaamiseen ja täyttämiseen kuljetuksen, varastoinnin ja pakkaamisen yhteydessä. Makulatuuripaperi suojaa pintoja naarmuilta ja sopii erinomaisesti herkkien tuotteiden käärimiseen. Sitä myydään paljon esimerkiksi muuttofirmoille.

Makulatuuripaperia on saatavana sekä arkissa että rullassa käyttötarpeesta riippuen.

 • Ympäristöystävällinen
 • Pehmeä ja edullinen
 • Monikäyttöinen
Tuotenumero
43765
kg
1.85
€/kg
Voimapaperi UG 100cm, 70g/m²
Voimapaperit

Voimapaperia käytetään yleisimmin  kaikentyyppisten tavaroiden pakkauspaperina. Se sopii hyvin myös pakkaustäytteeksi ja tuotteiden iskunvaimennukseen.

Voimaperirullamme on valkaisematonta, ruskeaa MG-paperia, joka on valmistettu ensiluokkaisesta, puhtaasta sellusta. Se on ympäristöystävällinen ja kierrätettävä vaihtoehto. Voimapaperi on hyväksytty myös elintarvikekäyttöön.

 • Täydellinen pakkauspaperiksi tai täytteeksi
 • Ympäristöystävällinen ja kierrätettävä
 • Hyväksytty elintarvikekäyttöön
Tuotenumero
43734
1.90
€/kg
Sulfiittipaperi 500*700mm Arkki
Sulfiittipaperit

Silkkipaperia voi käyttää täytteenä tai pehmusteena säilytyksen, pakkaamisen ja muuton aikana. Se suojaa pintoja naarmuilta ja sopii täydellisesti herkkien ja helposti hajoavien esineiden pakkaamiseen. Silkkipaperi sopii erinomaisesti vähittäiskauppojen pakkauspaperiksi, esimerkiksi pakettien ja kukkien käärimiseen. Silkkipaperimme on hyvä ja ympäristöystävällinen valinta. Se on ohut, pehmeä paperilaatu, joka on valmistettu MG-sulfiittipaperista. Silkkipaperimme on 100-prosenttisesti kierrätettävää ja biohajoavaa.

 • Pehmeä ja ohut
 • 100 % kierrätettävä
 • Monikäyttöinen
Tuotenumero
43784
3.30
€/kg
Vihreä lehti -kuvake beige taustallaKierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Ap-rulla 150mm
Aaltopahvit

Aaltopahvi on edullinen ja ympäristöystävällinen, iskuja vaimentava suojausmateriaali pakkaamiseen ja tuotteiden ympärille. Sopii erityisesti tuotteille, joilla on terävät reunat ja epäsäännölliset muodot. Valikoimassamme on muun muassa aaltopahvirullia eri leveyksinä. Aaltopahvirulla on vahvaa ja kestävää materiaalia, jolla on erittäin hyvät suojausominaisuudet, ja lisäksi sitä on helppo käsitellä.

Yksiaaltoinen pahvi on edullinen ja kierrätettävä pakkausmateriaali käytettäväksi pehmusteena tai käärittynä tuotteen ympärille. Aaltopahvi on erittäin ympäristöystävällistä ja koostuu 100-prosenttisesti kierrätyspaperista. Liima on lisäksi ympäristöystävällistä maissitärkkelystä.

 • Vahvaa ja sitkeää materiaalia
 • Vaimentaa iskuja
 • Ympäristöystävällistä
Tuotenumero
BX393
11.67
€/RLL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Pakkaustäytepaperi FASFIL 381mm*488m, laskos 50g
Pakkaustäytepaperit Fasfil

Pakkauspaperi tavaroiden suojaukseen ja tyhjän tilan täyttämiseen pakkauslaatikoissa. Laskostettu paperi Fasfil-koneeseen. Paperi on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista.

FasFil-järjestelmä on helppo integroida erilaisiin pakkausympäristöihin, ja se on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas. Järjestelmässä on leikkaustoiminto, jonka avulla paperia voidaan leikata haluttuun pituuteen. Fasfil-paperi on ympäristöystävällinen vaihtoehto verrattuna epäekologisiin muovisiin täytetuotteisiin, kuten ilmatyynyihin.

 • Yksinkertainen ja tehokas järjestelmä
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto
 • Joustava pituus
Tuotenumero
BX012552
58.99
€/LTK
Kuplapaperi 580*380mm 70g
Kuplapaperit

Kuplapaperi on innovatiivinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiselle kuplamuoville. Kuplapaperia on saatavana valkoisena ja ruskeana, ja se tarjoaa samat erinomaiset ja pitkäaikaiset suojaominaisuudet kuin perinteinen kuplamuovi. Keskiosan perforoinnin ansiosta tuote on joustavampi.

Innovatiivinen kuplapaperi soveltuu erityisesti verkkokaupan käyttöön helposti rikkoutuvien pienten ja keskikokoisten tuotteiden, kuten kosmetiikan ja elektronisten komponenttien, kuljettamiseen. Kuplapaperi on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka arvostavat korkealaatuisia suojapakkauksia ja kestävyyttä.

 • Joustava materiaali
 • Valmistettu uusiutuvista raaka-aineista
 • 100 % kierrätettävä

300 arkkia/ltk.

Tuotenumero
BX020235
63.11
€/LTK
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Pakkaustäytepaperi 74cm*325m / 2x60g/m²
Pakkaustäytepaperit Tiger Pad

TigerPad-järjestelmässä käytettävä paperi soveltuu erinomaisesti pienissä ja keskikokoisissa pakkauksissa olevien tuotteiden pakkaamiseen ja suojaamiseen. Kone on helppokäyttöinen ja se asetetaan suoraan pakkaajan työskentelypöydälle. Näin pakkausmateriaalia voidaan valmistaa juuri siellä, missä sitä tarvitaan! Kone tuottaa iskuja vaimentavia tyynyjä, jotka toimivat tuotteiden suojana, pehmusteena ja tyhjän tilan täytteenä. Pakkausmateriaalin pituus on helppo valita toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

 • Erinomainen suojaus
 • Joustava
 • Ympäristöystävällinen
Tuotenumero
49358
192.61
€/RLL
loading symbol