Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Ruostesuojaus

Boxon tarjoaa uudenlaisia korroosiosuojausmenetelmiä aiemmin käytettyjen tuotteiden oheen. BoxCor®-tuotteissa yhdistyy korroosiosuojaus luonnollisten ainesosien kanssa.

Tutustu myös palkittuun VCI-laatikkoomme, jossa suoja-aine on ruiskutettu pahviarkin pinnalle eikä metalliosia tarvitse erikseen kääriä VCI-muoviin tai paperiin eikä öljytä ennen laatikkoon pakkaamista.

Lue lisää
Näytä suodatin
8 tuotteesta
Järjestä
VCI-Pussi BoxCor 395+(2*155)*690 mm, 100µ
VCI-pussit

VCI-huput on suljettu BoxCor® VCI -teipillä tai kuumasaumaamalla.

Tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen korroosiosuojan. VCI-tuotteissamme yhdistyvät maailman johtava korroosiosuoja ja luonnolliset ainesosat, jotka ovat täysin amiini- ja nitriittivapaita.

Tuotenumero
BX111764
0.00
€/M
Desipak 8U 250g kosteudenestopussi
Kuiva-ainepussit

Jotkut tuotteet on suojattava lämpötilanvaihteluilta ja ilmastotekijöiltä kuljetuksen ja varastoinnin aikana, jotta ne eivät vaurioidu. Kuivausainepussit takaavat pakkauksille kuivan ympäristön ja ehkäisevät kosteuden aiheuttamat haitat.

Pussit on valmistettu pölytiiviistä paperimateriaalista.

 • Varmistavat kuivan ympäristön
 • Erinomainen tuotesuojaus
 • Täyttävät DIN-standardin vaatimukset
Tuotenumero
BX015136
0.82
€/KPL
VCI-huppu BoXCor 850/650*1400mm, 100µ
VCI-lavahuput

Boxon tarjoaa täysin uudenlaisen korroosiosuojan, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. VCI-tuotteissamme yhdistyvät maailman johtava korroosiosuoja ja luonnolliset ainesosat, jotka ovat täysin amiini- ja nitriittivapaita. VCI-lavahupuissa on korkeat VCI -pitoisuudet. Korkeus on suunniteltu sopimaan erilaisten lavakaulusten määrään ja voidaan sen jälkeen sulkea.

 • Korkeat VCI -pitoisuudet
 • Ei sisällä amiineja ja nitriittejä
Tuotenumero
BX017310
6.72
€/KPL
VCI-Taittokalvo BoxCor 1500/3000mm, 100µ
VCI-kutistekalvot
Tuotenumero
BX016332
13.93
€/kg
VCI-sukka BoxCor 200 mm, 80µ
VCI-muovisukat

VCI-muovisukat sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa pakkaus on mukautettava tuotteen mittoihin. Muovisukka toimitetaan rullalla, joka voidaan asentaa annostelijaan helpottamaan käsittelyä. Se on helppo leikata sopivan pituiseksi ja tiivistää BoxCor® VCI -teipillä, pussinsulkijalla tai kuumasaumauksella.

Parhaan suojan saavuttamiseksi on tärkeää pakata vain puhtaita ja kuivia osia. Käytä käsineitä välttääksesi sormenjälkien jättämisen suojattavaan osaan. Varmista, että pakkauksen aikana komponenttien ja ympäröivän ilman lämpötila on sama kondensaation estämiseksi.

 • Joustava pituus
 • Helppo leikata ja sulkea
 • Täysin amiini- ja nitriittivapaa
Tuotenumero
BX111766
100.80
€/RLL
VCI-paperi BoxCor 1000mm
VCI-paperit

Puolilavoille tarjoamme VCI-paperia erikokoisina arkkeina. BoxCor® VCI -paperimme tarjoaa erinomaisen kosketusruostesuojan. Paperin koko on mukautettu älykkäästi, jolloin lavakaulukset voidaan asentaa ongelmitta.

VCI-tuotteissamme yhdistyvät johtava korroosiosuojaus ja luonnolliset ainesosat, ja ne ovat täysin amiini- ja nitriittivapaita.

 • Johtava ruostesuojaus
 • Täysin amiini- ja nitriittivapaa
Tuotenumero
BX006906
106.50
€/RLL
VCI-Kuplamuovi 500 mm*100 m
VCI-kuplamuovit

BoxCor®-merkkisellä VCI-kuplamuovilla on erinomaiset ruosteenesto-ominaisuudet ja se suojaa tuotetta tehokkaasti iskuja vastaan. Kuplamuovi on erinomainen pintasuoja, joka koostuu kahdesta kerroksesta;  50 my'n VCI -kalvo laminoituna 50 my'n kuplamuovikerrokseksi. VCI-tuotteissamme yhdistyvät johtava korroosiosuojaus ja luonnolliset ainesosat, ja ne ovat täysin amiini- ja nitriittivapaita.

 • Luonnollisia ainesosia sisältävä korroosiosuoja
 • Täysin amiini- ja nitriittivapaa
 • Erittäin hyvä iskunvaimennus
Tuotenumero
BX111883
145.00
€/KPL
VCI-Salpapussi BoxCor 10*15+2 cm, 80µ
VCI-salpapussit

VCI-vetoketjupussit on helppo avata ja sulkea uudelleen. Jos pussi avataan useita kertoja, on suositeltavaa käyttää myös BoxCor® Foamsquare -vaahtoneliötä. Vaahto auttaa tuomaan lisää ilmaa useita kertoja uudelleen.

Parhaan suojan saavuttamiseksi mukaan on pakattava vain puhtaita ja kuivia osia. Käytä käsineitä välttääksesi sormenjälkien jättämisen suojattavaan osaan.

 • Helppo avata ja sulkea uudelleen
 • Ei sisällä amiineja ja nitriittejä
Tuotenumero
BX111899
180.00
€/M
loading symbol