, Venner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Vennerin joukoissa

Tiesitkö, että tänäänkin joku vanhempi jättää ateriansa väliin, jotta lapsi saisi syödä vatsansa täyteen?

Venner Oy toimittaa vähävaraisille perheille ruokalaatikoita, jotka sisältävät terveellistä ruokaa ja joiden avulla perheet oppivat uutta ja kokkailevat yhdessä siellä missä ruokakasvatus on tehokkainta; omassa keittiössään. Perheiden taidot taloudelliseen, terveellisen ja ympäristöystävälliseen kokkailuun vahvistuvat.

Vastuullisuus on syvällä Boxon Oy:n dna:ssa ja ihastuimme välittömästi Vennerin toimintaideaan. Kotimaisena perheyrityksenä vähävaraisten perheiden auttaminen osuu hyvin monitahoisesti arvoihimme, joihin vastuullisen toiminnan lisäksi kuuluu myös läpinäkyvyys. Siksi päätimme liittyä Vennerin joukkoihin!

Jokaisesta Boxon Oy:n verkkokaupassa tehdystä tilauksesta lahjoitetaan 1 € Venner-ruokalaatikoihin vähävaraisille perheille toimitettavaksi.

"Osallistumisessamme Vennerin toimintaan ei ole kyse ainoastaan meidän tekemisistämme, vaan pystymme tämän avulla osallistamaan myös asiakkaamme. Ajatus, että voimme tehdä välittömän vaikutuksen ja nimenomaan yhteistyössä asiakkaidemme kanssa on erittäin inspiroiva. Yrityksemme peruspilareihin kuuluu ajatus tuottaa lisäarvoa pakkauksille ja olemme innoissamme, että voimme antaa samalla vastavuoroisesti takaisin myös Vennerille omalla tietotaidollamme."

- Jukka Korpio, toimitusjohtaja

 

Voit lukea lisää Vennerin toiminnasta täältä.