Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa

Tietoja Boxonista

Boxon on innovatiivinen liiketoimintakumppani, joka tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin mukautettuja älykkäitä pakkauskonsepteja täydellä jäljitettävyydellä.

Boxon analysoi ympäristöään, inspiroi muita miettimään uusia ideoita ja suunnittelee nopeasti innovatiivisia ratkaisuja, jotka varmistavat pakkausprosessin sujuvuuden– aina tilauksesta toimitukseen. Keskitymme ennen kaikkea teollisuuden, kaupan ja logistiikan alan yrityksiin, jotka etsivät pitkän aikavälin kumppania.

Älykkäiden pakkauskonseptien kautta voimme vahvistaa tuotemerkkiä, pienentää hiilijalanjälkeä ja vahvistaa asiakassuhteita. Toimitusten jäljittäminen on mahdollista älykkäiden etiketöinti- ja merkintäratkaisujen ansiosta. Tuottavuuden, tehokkuuden ja kannattavuuden parantamiseksi tarjoamme monia automatisoituja ratkaisuja, jotka voidaan integroida suoraan liiketoimintaprosesseihin.

Boxon toimii Pohjoismaissa, Euroopassa ja Aasiassa. Pääkonttori sijaitsee Helsingborgissa Ruotsissa. Yrityksellä on noin 260 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 1,3 miljardia Ruotsin kruunua.

Missiomme

Olemme innovatiivinen liiketoimintakumppani, joka tekee pakkauskonseptista strategisen lisäarvon tuottajan.