Räätälöidyt pakkaukset

Räätälöidyt pakkauksetMitä ikinä pakkaatkin, löydät Boxonilta värikkään kirjon pakkausratkaisuja tuotteillesi. Löydätkö oman ratkaisusi laajasta vakiotuotteidemme valikoimasta, vai räätälöimmekö tuotteillesi pakkauksen? 

Pahvilaatikko valmistetaan käyttötarkoituksen mukaan eri vahvuisesta ja eri laatuisesta aaltopahvista. Aaltopahviin sopii useat eri painatusmenetelmät. Edullisesta flexopainosta aina laadukkaaseen valokuvapainatukseen asti. 

KuluttajapakkauksetLakkapinnoitus painatuksen ja laatikon värin korostamisessa markkinoi tuotetta näkyvästi. 

Kaikki tuotteet eivät ole kauniita mutta pakkaus on 

Hyvin tehty ja tuotteen parhaat puolet esiin tuova kuluttajapakkaus on kilpailluilla markkinoilla yksi helpoimmista tavoista erottua joukosta. Pakkaus tarvitaan aina. 

EsittelypakkauksetKäytä sitä hyväksi! Käytä hyväksesi materiaali- ja pakkaustietämystämme. Kaikki keinot ovat käytettävissä. Promootiopakkauksissa huolehdimme tarvittaessa niin pakkauksesta, pakkaamisesta kuin logistiikastakin. 

Tiedämme monille tuotteille optimaaliset esittelypakkaukset ja myymäläratkaisut. Pitkä kokemus on tuonut mukanaan osaamista, joka helpottaa ja nopeuttaa esimerkiksi tuotelanseerauksia. 

Pienetkin määrät onnistuvat, yhdestä alkaen.