Postituspakkaukset

Yksittäisten lähetysten suojaaminen kuljetuksen ajaksi voi olla vaativaa. Esimerkiksi painotuotteiden, cd-levyjen, vaatteiden ja kulutuselektroniikan suojavaatimukset poikkeavat hyvin paljon toisistaan. Tämän lisäksi pakkauksen paino ja koko ovat postituksessa merkittävä osa kustannusrakennetta. 

Boxon tarjoaa laajan valikoiman kustannustehokkaita vakioratkaisuja postitukseen. 

Vaativiin tarpeisiin suunnittelemme tuotekohtaisia ratkaisuja ja lisäksi yksilöidyt painatukset voidaan toteuttaa asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Postituspakkaukset

   

Kotelot ja kirjapakkauksetKotelot ja kirjapakkaukset 

Aaltopahvi on monipuolinen materiaali, josta valmistetaan erilaisia pakkauksia ohuista, alle millimetrin paksuisista mikroaaltoisista koteloista isoihin ja jämeriin, moniaaltoisiin aaltopahvikontteihin.

Varastovalikoimamme lisäksi myös asiakkaan omilla painatuksilla ja mitoilla. Tuotannostamme löytyy valmiita kotelo-stanssityökaluja sadoittain. Kysy lisää myynniltämme!

File Tutustu varastovalikoimaamme tästä - Katelot ja Kirjapakkaukset

Kuplapussit, Tuplapussit ja Postituspussit

Varastovalikoimamme lisäksi myös asiakkaan omilla painatuksilla. Kysy lisää myynniltämme! 

File Tutustu varastovalikoimaamme tästä - Kuplapussit, Tuplapussit ja Postituspussit

Kuplapussit ja postituspussitJuliste- ja Kartonkikuoret

File Tutustu varastovalikoimaamme tästä - Juliste- ja Kartonkikuoret

Postitusputket

Postitusputket ovat erinomainen vaihtoehto laatikoille kun postitetaan julisteita, piirrustuksia, karttoja tai muita joustavia ja kapeita tuotteita. 

Boxonilta lyötyy perinteisten postitusputkien lisäksi neliö- ja kolmioputkia. Nyt myös asiakkaan omilla painatuksilla. Kysy lisää myynnistämme! 

File Tutustu varastovalikoimaamme tästä - Postitusputket