Paitsi lahja, myös pakkaus kertoo antajastaan

2018-10-19

Boxon joulutarjous

Löydät Boxonilta värikkään kirjon pakkausratkaisuja tuotteillesi joko laajasta vakiotuotteidemme valikoimasta tai voimme halutessasi myös räätälöidä tarpeittesi mukaisen pakkauksen. Tarjoamme ennen 15.11. tilatuille lahjakoteloille -15% alennuksen ja toimituksen marraskuun aikana. Meiltä löydät lahjalaatikot ja kotelot kaikkiin joulun pakkaustarpeisiin.

Tilatessa mainitse kampanjakoodi: ”paketoi joulu” ja saat -15% alennuksen.

Tilaa pakkaukset tästä! >>

Myös Valkoinen Risti hyödyntää palveluitamme. Lue lisää alla.Case: Valkoinen Risti Oy - Tehokkaat pakkausratkaisut räätälöidysti yhden luukun periaatteella 

2018-09-28

Valkoinen Risti Oy on suomalainen perheyhtiö, joka toimii merkkituotteiden markkinoijana ja myyjänä yli 90 vuoden kokemuksella. Tuoteryhmiä ovat elintarvikkeet sekä kosmetiikka- ja hygieniatuotteet. Vuonna 2011 Valkoinen Risti alkoi suunnitella Emännän-tuotesarjan modernisointia ja uusia lahjapakkauksia. Emännän-tuotesarjaan kuuluville tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi korkealaatuisesta kotimaisesta työstä. Koska tekninen osaaminen uusien lahjapakkausten valmistamiseksi puuttui, Valkoinen Risti lähti kartoittamaan kumppania.

 

Sim Finland Oy Ylöjärveltä on yhteistyökumppanimme ja heidän myyntipäällikkö Mika Hölli suositteli Boxon Oy:tä (silloinen Packlink). Huomasimme nopeasti, että Boxon pystyy valmistamaan kilpailukykyisin hinnoin juuri sen, mitä tarvitsemme. Näin yhteistyö alkoi luontevasti hyvien suositusten kautta. Christine Lappalainen, tuoteryhmäassistentti, Valkoinen Risti. 

Boxonin kokonaispalvelu yllätti

Moni yritys tarvitsee tuotteilleen täysin räätälöidyt pakkaukset ja myynninedistämismateriaalit. Boxonilla on toimivat ratkaisut kuljetuspakkauksiin, lahjapakkauksiin, telinekokonaisuuksiin ja myös display-tuotteiksi. Tuotteen parhaat puolet esiin tuova kuluttajapakkaus on yksi tärkeimpiä kilpailussa erottautumisen elementtejä. Pakkausmateriaaleja on useita: mm. kartonki, aaltopahvi ja muovi - näiden erilaiset variaatiot takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Isäntä ja emäntä pakkaukset¨Esimerkiksi koko Emännän lahjapakkauksen valmistusprosessi hoituu erinomaisesti. Ensin Boxon valmistaa ja suunnittelee kanssamme Emännän myyntipakkaukset ja sen jälkeen he pakkaavat toimittamamme Emännän käsi- ja jalkavoiteet niihin. Boxon myös vielä pakkaa tuotteet myyntierittäin valmistamiinsa kuljetuspakkauksiimme. Myös toimitukset järjestyvät kätevästi; ilmoitan vain ajan ja paikan, minne tuotteet pitää toimittaa ja he hoitavat lähetykset mallikkaasti. Tämä tuo lisäarvoa ajan säästön ja helppouden takia. Lisäksi Boxon valmistaa monia erilaisia myyntierä ja lahjapakkauksia myös meidän Vitalis ja Isännän brändeille.¨ - Christine Lappalainen.

Pakkauksien helppo räätälöitävyys tarpeen mukaan on keskiössä. Oleellista on myös vaivaton muunneltavuus esim. tuotepäivityksien yhteydessä esim. pakkausten etiketeissä ja tuoteselosteissa. Oleellista on jo pakkausten suunnitteluvaiheessa ennakoida tulevat mahdolliset muutostarpeet. Kuluttajan ostohalukkuuteen vaikuttavien tekijöiden lisäksi oleellisessa roolissa on myös tukkureiden ja keskusliikkeiden tarpeet sekä kuljetusominaisuuksien kannalta huomioitavat pakkauksen ominaisuudet. 

Tuoteselosteet ja pakkaukset ovat viimeisen seitsemän vuoden aikana vaatineet hieman pieniä muutoksia, joihin Boxon on pystynyt reagoimaan nopeasti. Kaikki pienet viilaukset on hoidettu sovitusti. Boxonin tekninen osaaminen ja pakkausten laatu ovat aivan huippuluokkaa. Heidän asiantuntemuksensa on korkealla tasolla. Suunnittelemme uudet pakkaukset aina yhteistyössä, jolloin Boxon tuo meille näkemyksiä ja tietoa kokemuksiinsa pohjautuen. Lisäksi, kun minulta tulee kysymyksiä tai nopeita tarpeita, Boxonin yhteyshenkilöt vastaavat minulle nopeasti ja heidän asiakaspalvelunsa toimii todella hyvin. Suosittelen Boxonia myös muille toimijoille, joilla on mitä tahansa tarpeita pakkauksiin liittyen.” - Christine Lappalainen.

Boxon Oy – lisää arvoa pakkauksella

Me tarjoamme yrityksenne käyttöön pakkaus- ja merkintäratkaisut, jotka tuovat aitoja hyötyjä arkeen ja lisäävät taloudellista kannattavuutta. Tuote- ja palveluvalikoimamme kattaa koko pakkausprosessin - pakkauslinjoista ja koneista itse pakkauksiin, suljentaan, käärintään sekä merkintään. Innovatiivisena moniosaajana kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme tarpeisiin. Aito kumppanuus ja odotuksesi ylittävä palvelutaso ovat meille kunnia-asia.

Miksi Boxon:

  • Kauttamme saat kaiken tarvittavan pakkaamiseen – tuotteet ja palvelun
  • Juuri teille räätälöidyllä pakkausratkaisulla erottaudutte kilpailussa 
  • Nopean asiakaspalvelumme tukemana asiat tapahtuvat ajallaan
  • Olemme jatkuvasti apunasi ja oma yhteyshenkilösi auttaa kaikessa
  • Toimitusnopeutemme turvaa liiketoimintaasi
  • Pidämme lupauksemme - aina
  • Panostamme laatuun painotyössä, koska tiedämme sen merkityksen
  • Mukaudumme ja joustamme tarpeitasi seuraten 

Ota yhteyttä! Uuden sukupolven kiristekalvot lisäävät turvallisuutta liikenteessä ja tuovat säästöjä

2018-06-20

Kuorman kiinnittäminen on liikenneturvallisuuden kannalta olennaisen tärkeää. Euroopassa on alettu yhä enenevissä määrin kiinnittämään huomioita kuorman sidontaan, käärintään ja tuotesuojaukseen liikenteessä.

”Kuorma olisi kiinnitettävä siten, että se kestää ajoneuvon liikenteessä käytön aikana tapahtuvat kiihtyvyydet.” (Tienvarsitarkistusdirektiivi 2014/47/EU).

Tienvarsitarkistusdirektiivi on ollut voimassa jo vuodesta 2014. Vapaasti suomennettuna asiasta sanotaan seuraavasti. ”Kaikkien logistiikkaprosessin osapuolten, mukaan lukien pakkaajat, lastaajat, kuljetusyhtiöt, liikenteenharjoittajat ja kuljettavat, tehtävä on varmistaa, että kuorma on asianmukaisesti pakattu ja lastattu soveltuvaan ajoneuvoon” (Tienvarsitarkistusdirektiivi 2014/47/EU).

Tämä tarkoittaa, että vastuuta on nyt merkittävästi enemmän sälytetty myös pakkaajalle ja lähettäjälle.

Kokonaisvaltainen testauspalvelumme auttaa varmistamaan, että lavakäärintä on tehty standardien mukaisesti ja turvaa kuljetuksen aikaisen lavastabiliteetin.

Tunnemme voimassa olevat tienvarsidirektiivien standardit ja päivitämme tietojamme voidaksemme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. 

Asiantuntijamme tekevät tuotannon kalvotestit asiakkaan tiloissa ja voimme tarjota EUMOS-laboratoriota asiakkaan käyttöön. Lisäksi toimitamme aina kirjallisen raportin testien tuloksista.  

Modernit tekniset kiristekalvot ovat erinomainen ratkaisu lavakäärintään ja tuotteiden suojaukseen.

Boxon Oy on Pohjoismaiden johtava kiristekalvojen asiantuntija. Tarjoamme markkinoiden parhaat ja nykyaikaisimmat kiristekalvot, jotka voivat tuoda taloudellisia säästöjä jopa 40%. Lavakäärinnän oikeaoppisella testauksella varmistetaan direktiivien mukainen kiinnitys, optimoidaan koneiden ja kalvojen käyttö sekä saavutetaan taloudellista hyötyä.

Näin varmistamme, että kuorma on kiinnitetty oikein ja asiakkaamme saavat maksimaalisen säästön, jota sovittaessa voidaan seurata myös vuosisäästösuunnitelman avulla. 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Lisää arvoa pakkauksella,

Boxon Oy

 Boxonista tulee Pohjoismainen

Boxon ja Finnstaples Group yhdistävät voimansa ja Suomen yhtiöt ottavat käyttöön “Boxon”-nimen.

2016-09-19

Boxon – Skandinavian johtava pakkausyhtiö - ja Finnstaples Group – yksi Suomen johtavista pakkausyhtiöistä – yhdistävät voimansa ja aloittavat läheisen yhteistyön. Näin Boxon Group, mukaan lukien Finnstaples Group, ottavat johtavan aseman pohjoismaisilla markkinoilla muodostaen yhteenlasketun liikevaihdon 125 M €. Tässä yhteydessä Oy Finnstaples Ab ja Packlink Oy fuusioidaan yhdeksi yhtiöksi vuoden 2016 loppuun mennessä. Molemmat yhtiöt toimivat kuitenkin Boxon Oy:nä tästä päivästä alkaen.

Asiakkaille tarjoutuu nyt ensimmäistä kertaa todellinen mahdollisuus toimia pakkaustarpeidensa osalta yhden yhteistyökumppanin kanssa kattaen koko Pohjoismaat. Askel kerrallaan meillä on mahdollista tarjota koko pakkausmateriaalivalikoima, pakkauskoneet, merkintätuotteet sekä palvelut.

” Erittäin innostuneena julkistamme yhdistymisen Boxonin kanssa. Nyt meillä on mahdollisuus tarjota sekä suomalaisille että pohjoismaisille asiakkaille entistä laajempi valikoima tuotteita ja palveluja.” kertoo Jukka Korpio, Finnstaples Groupin toimitusjohtaja. 

”Otamme uuden askeleen seurataksemme asiakkaitamme maantieteellisesti muodostaen paikallisen läsnäolon koko tuote- ja palveluvalikoimallamme myös Suomessa. Sekä nykyiset että uudet asiakkaat tulevat hyötymään vahvasta kumppanista kaikissa Pohjoismaissa. Olemme onnellisia yhdistäessämme voimamme Finnstaples Groupin kanssa ja päästessämme olemaan osana markkinan kehitystä Suomessa.” sanoo Anders Yllfors, Boxon Groupin toimitusjohtaja.