Uuden sukupolven kiristekalvot lisäävät turvallisuutta liikenteessä ja tuovat säästöjä

2018-06-20

Kuorman kiinnittäminen on liikenneturvallisuuden kannalta olennaisen tärkeää. Euroopassa on alettu yhä enenevissä määrin kiinnittämään huomioita kuorman sidontaan, käärintään ja tuotesuojaukseen liikenteessä.

”Kuorma olisi kiinnitettävä siten, että se kestää ajoneuvon liikenteessä käytön aikana tapahtuvat kiihtyvyydet.” (Tienvarsitarkistusdirektiivi 2014/47/EU).

Tienvarsitarkistusdirektiivi on ollut voimassa jo vuodesta 2014. Vapaasti suomennettuna asiasta sanotaan seuraavasti. ”Kaikkien logistiikkaprosessin osapuolten, mukaan lukien pakkaajat, lastaajat, kuljetusyhtiöt, liikenteenharjoittajat ja kuljettavat, tehtävä on varmistaa, että kuorma on asianmukaisesti pakattu ja lastattu soveltuvaan ajoneuvoon” (Tienvarsitarkistusdirektiivi 2014/47/EU).

Tämä tarkoittaa, että vastuuta on nyt merkittävästi enemmän sälytetty myös pakkaajalle ja lähettäjälle.

Kokonaisvaltainen testauspalvelumme auttaa varmistamaan, että lavakäärintä on tehty standardien mukaisesti ja turvaa kuljetuksen aikaisen lavastabiliteetin.

Tunnemme voimassa olevat tienvarsidirektiivien standardit ja päivitämme tietojamme voidaksemme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. 

Asiantuntijamme tekevät tuotannon kalvotestit asiakkaan tiloissa ja voimme tarjota EUMOS-laboratoriota asiakkaan käyttöön. Lisäksi toimitamme aina kirjallisen raportin testien tuloksista.  

Modernit tekniset kiristekalvot ovat erinomainen ratkaisu lavakäärintään ja tuotteiden suojaukseen.

Boxon Oy on Pohjoismaiden johtava kiristekalvojen asiantuntija. Tarjoamme markkinoiden parhaat ja nykyaikaisimmat kiristekalvot, jotka voivat tuoda taloudellisia säästöjä jopa 40%. Lavakäärinnän oikeaoppisella testauksella varmistetaan direktiivien mukainen kiinnitys, optimoidaan koneiden ja kalvojen käyttö sekä saavutetaan taloudellista hyötyä.

Näin varmistamme, että kuorma on kiinnitetty oikein ja asiakkaamme saavat maksimaalisen säästön, jota sovittaessa voidaan seurata myös vuosisäästösuunnitelman avulla. 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Lisää arvoa pakkauksella,

Boxon Oy

 Boxonista tulee Pohjoismainen

Boxon ja Finnstaples Group yhdistävät voimansa ja Suomen yhtiöt ottavat käyttöön “Boxon”-nimen.

2016-09-19

Boxon – Skandinavian johtava pakkausyhtiö - ja Finnstaples Group – yksi Suomen johtavista pakkausyhtiöistä – yhdistävät voimansa ja aloittavat läheisen yhteistyön. Näin Boxon Group, mukaan lukien Finnstaples Group, ottavat johtavan aseman pohjoismaisilla markkinoilla muodostaen yhteenlasketun liikevaihdon 125 M €. Tässä yhteydessä Oy Finnstaples Ab ja Packlink Oy fuusioidaan yhdeksi yhtiöksi vuoden 2016 loppuun mennessä. Molemmat yhtiöt toimivat kuitenkin Boxon Oy:nä tästä päivästä alkaen.

Asiakkaille tarjoutuu nyt ensimmäistä kertaa todellinen mahdollisuus toimia pakkaustarpeidensa osalta yhden yhteistyökumppanin kanssa kattaen koko Pohjoismaat. Askel kerrallaan meillä on mahdollista tarjota koko pakkausmateriaalivalikoima, pakkauskoneet, merkintätuotteet sekä palvelut.

” Erittäin innostuneena julkistamme yhdistymisen Boxonin kanssa. Nyt meillä on mahdollisuus tarjota sekä suomalaisille että pohjoismaisille asiakkaille entistä laajempi valikoima tuotteita ja palveluja.” kertoo Jukka Korpio, Finnstaples Groupin toimitusjohtaja. 

”Otamme uuden askeleen seurataksemme asiakkaitamme maantieteellisesti muodostaen paikallisen läsnäolon koko tuote- ja palveluvalikoimallamme myös Suomessa. Sekä nykyiset että uudet asiakkaat tulevat hyötymään vahvasta kumppanista kaikissa Pohjoismaissa. Olemme onnellisia yhdistäessämme voimamme Finnstaples Groupin kanssa ja päästessämme olemaan osana markkinan kehitystä Suomessa.” sanoo Anders Yllfors, Boxon Groupin toimitusjohtaja.