Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kestäviä hankintoja ja liiketoiminnan etiikka

Kestäviä hankintoja

Yritysvastuu on laajaa työtä. Meille yhteiskuntavastuu ei rajoitu meihin - se on olennainen osa jokapäiväistä työtämme ja se alkaa liikesuhteistamme. Asetamme korkeat vaatimukset koko toimitusketjulle ja varmistamme, että periaatteitamme noudatetaan. Meille on tärkeää jatkuva ja tiivis vuoropuhelu toimittajiemme ja liikekumppaneidemme kanssa. Ensinnäkin on tietysti kyse ihmisoikeuksien kunnioittamisesta, lapsi- tai pakkotyön ehdottomasta hylkäämisestä ja työntekijöiden oikeuksien kunnioittamisesta. Lisäksi panostamme ympäristöystävälliseen teknologiaan, kestäviin materiaaleihin ja tuotannon läpinäkyvyyteen. Kaikki liikesuhteet Boxonin kanssa ovat korkeimpien eettisten periaatteiden alaisia, ja vastustamme kaikenlaista korruptiota tai lahjontaa noudattamalla tiukkaa nollatoleranssipolitiikkaa. Työntekijämme saavat säännöllisesti koulutusta mainituilla aloilla.

Varmistaaksemme, että näitä standardeja noudatetaan, noudatamme toimittajia koskevia käytännesääntöjä kaikissa toimittajasuhteissa.

 

Liiketoiminnan etiikka
Linja

Liiketoiminnan etiikka

Suurelta osin kansainvälisen yhteistyön leimaavalla liiketoiminta-alueella on tärkeää ylläpitää luotettavia suhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja läpinäkyvyyteen. Boxonilla nämä arvot ovat olennaisia ​​kaikissa liikesuhteissa. Tämä sisältää sitovat sopimukset, joiden kanssa luomme puitteet yhteistyöllemme ja kumppanuuksillemme. Eettiset periaatteemme pätevät tässä yhteydessä poikkeuksetta. Boxonin kanssa solmitun liikesuhteen puitteissa tällaisia ​​sopimuksia ja järjestelyjä sekä kansallista lainsäädäntöä ei saa rikkoa tai kiertää. Tämän mahdollisuuden sulkeminen pois on yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme.

Korruptio on rikos, ja kaikki korruptiotapaukset käsitellään sellaisina Boxonissa. Siksi sitä torjutaan tiukalla nollatoleranssipolitiikalla. Vallan väärinkäytölle kaupallisen tai henkilökohtaisen hyödyn saamiseksi ei anneta mahdollisuutta. Boxonille ei ole toistaiseksi rekisteröity yhtään korruptio- tai lahjontatapausta, minkä selitämme toimivan korruption ehkäisevän järjestelmän avulla.

Koska korruptiolla ja lahjonnolla voi olla monia muotoja, meidän vastuullamme on saada työntekijämme tietoisiksi niin, että he tunnistavat korruption ja ilmoittavat välittömästi liikesuhteen poikkeavuuksista. "Sokeat pisteet" on tunnistettava korruption estämiseksi.

 

Lue Code of Conductimme kokonaisuudessaan
Linja
tyhjä rivi
loading symbol