Beck packautomaten laitevalikoima

Boxon on 1.11. 2016 alkaen beck packautomaten –yhtiön koko laitevalikoiman edustaja pohjoismaissa. Sopimus kattaa myös jälkimarkkinoinnin. 

beck packautomaten on ollut pakkauslaitteiden ja yksilöllisten ratkaisujen toimittaja jo yli 55 vuoden ajan. Tuotevalikoima koostuu korkealaatuisista laitteista teknisine ratkaisuineen monelle eri toimialalle. Laitteiden suorituskyky on vaikuttava. Standardilaitteet voidaan helposti muuntaa täysin asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. 

beck packautomaten on innovatiivinen ja jatkuvasti uusia pakkauslaitteita kehittävä yhtiö. Tavoitteena on tuoda markkinoille yhä parempia ja prosesseja tehostavia laitteita. Fokus on myös laitteiden turvallisuudessa ja helppokäyttöisyydessä. 

   Serienpacker
   Form, fill and seal
   Sleeve wrapping
   Shrink tunnels

Laitevalikoima

beck automaten –laitevalikoima perustuu neljään eri tuotetyyppiin  

Serienpacker

–laitteet Ainutlaatuinen nelisivuinen suljentakonsepti ei vaadi säännöllisen muotoista tuotetta, ei manuaali- eikä automaattisyötössä. Serienpacker –laitteita: 

beck-Serienpacker SXJ Energiaystävällinen ja helppokäyttöinen laite, jossa muistipaikat eri tuotteille. Useita vaihtoehtoja saatavissa. 

   

beck-Serienpacker S 4090 X Muunneltava laite suurille pakkausmäärille, jonka rataleveys on säädettävissä.