Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa

Case Valkoinen Risti

Case: Valkoinen Risti Oy - Tehokkaat pakkausratkaisut räätälöidysti yhden luukun periaatteella 

Valkoinen Risti Oy on suomalainen perheyhtiö, joka toimii merkkituotteiden markkinoijana ja myyjänä yli 90 vuoden kokemuksella. Tuoteryhmiä ovat elintarvikkeet sekä kosmetiikka- ja hygieniatuotteet. Vuonna 2011 Valkoinen Risti alkoi suunnitella Emännän-tuotesarjan modernisointia ja uusia lahjapakkauksia. Emännän-tuotesarjaan kuuluville tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi korkealaatuisesta kotimaisesta työstä. Koska tekninen osaaminen uusien lahjapakkausten valmistamiseksi puuttui, Valkoinen Risti lähti kartoittamaan kumppania.

Sim Finland Oy Ylöjärveltä on yhteistyökumppanimme ja heidän myyntipäällikkö Mika Hölli suositteli Boxon Oy:tä (silloinen Packlink). Huomasimme nopeasti, että Boxon pystyy valmistamaan kilpailukykyisin hinnoin juuri sen, mitä tarvitsemme. Näin yhteistyö alkoi luontevasti hyvien suositusten kautta.” Christine Lappalainen, tuoteryhmäassistentti, Valkoinen Risti. 

Boxonin kokonaispalvelu yllätti

Moni yritys tarvitsee tuotteilleen täysin räätälöidyt pakkaukset ja myynninedistämismateriaalit. Boxonilla on toimivat ratkaisut kuljetuspakkauksiin, lahjapakkauksiin, telinekokonaisuuksiin ja myös display-tuotteiksi. Tuotteen parhaat puolet esiin tuova kuluttajapakkaus on yksi tärkeimpiä kilpailussa erottautumisen elementtejä. Pakkausmateriaaleja on useita: mm. kartonki, aaltopahvi ja muovi - näiden erilaiset variaatiot takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Pakkauksien helppo räätälöitävyys tarpeen mukaan on keskiössä. Oleellista on myös vaivaton muunneltavuus esim. tuotepäivityksien yhteydessä esim. pakkausten etiketeissä ja tuoteselosteissa. Oleellista on jo pakkausten suunnitteluvaiheessa ennakoida tulevat mahdolliset muutostarpeet. Kuluttajan ostohalukkuuteen vaikuttavien tekijöiden lisäksi oleellisessa roolissa on myös tukkureiden ja keskusliikkeiden tarpeet sekä kuljetusominaisuuksien kannalta huomioitavat pakkauksen ominaisuudet. 

Tuoteselosteet ja pakkaukset ovat viimeisen seitsemän vuoden aikana vaatineet hieman pieniä muutoksia, joihin Boxon on pystynyt reagoimaan nopeasti. Kaikki pienet viilaukset on hoidettu sovitusti. Boxonin tekninen osaaminen ja pakkausten laatu ovat aivan huippuluokkaa. Heidän asiantuntemuksensa on korkealla tasolla. Suunnittelemme uudet pakkaukset aina yhteistyössä, jolloin Boxon tuo meille näkemyksiä ja tietoa kokemuksiinsa pohjautuen. Lisäksi, kun minulta tulee kysymyksiä tai nopeita tarpeita, Boxonin yhteyshenkilöt vastaavat minulle nopeasti ja heidän asiakaspalvelunsa toimii todella hyvin. Suosittelen Boxonia myös muille toimijoille, joilla on mitä tahansa tarpeita pakkauksiin liittyen.” - Christine Lappalainen.

Boxon Oy – lisää arvoa pakkauksella

Me tarjoamme yrityksenne käyttöön pakkaus- ja merkintäratkaisut, jotka tuovat aitoja hyötyjä arkeen ja lisäävät taloudellista kannattavuutta. Tuote- ja palveluvalikoimamme kattaa koko pakkausprosessin - pakkauslinjoista ja koneista itse pakkauksiin, suljentaan, käärintään sekä merkintään. Innovatiivisena moniosaajana kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme tarpeisiin. Aito kumppanuus ja odotuksesi ylittävä palvelutaso ovat meille kunnia-asia.

Miksi Boxon:

  • Kauttamme saat kaiken tarvittavan pakkaamiseen – tuotteet ja palvelun
  • Juuri teille räätälöidyllä pakkausratkaisulla erottaudutte kilpailussa 
  • Nopean asiakaspalvelumme tukemana asiat tapahtuvat ajallaan
  • Olemme jatkuvasti apunasi ja oma yhteyshenkilösi auttaa kaikessa
  • Toimitusnopeutemme turvaa liiketoimintaasi
  • Pidämme lupauksemme - aina
  • Panostamme laatuun painotyössä, koska tiedämme sen merkityksen
  • Mukaudumme ja joustamme tarpeitasi seuraten