Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0

Uutuus: Recycold-kylmäpakkaus

Recycold Cool -pakkaukset soveltuvat tuotteiden pitämiseen viileinä kuljetuksen aikana ja auttavat siten kylmaketjun säilyttämisessä. Käyttäjiä löytyy sekä ruoan verkkokaupan että lääkeyritysten joukosta. Recycold Coolia käytetään samalla tavalla kuin muitakin kylmävaraajia ja parhaan viilennysvaikutuksen saa yhdistämällä sen eristävään thermokassiin tai kylmälaukkuun.

Recycold on sitoutunut tekemään tuotteista mahdollisimman ympäristöystävällisiä käyttämällä materiaaleja, joilla on vähäinen vaikutus ympäristöön tuotannon aikana ja käytön jälkeen. Kylmäpussi on valmistettu laminoidusta paperista, joka sopii kosketukseen ruoan kanssa. Pussissa oleva jäähdytysgeeli on 100 % biologisesti hajoavaa, vaaratonta ja elintarviketurvallista. Geelin jäätymispiste on noin -2 celsiusasteessa.

Recycold-kylmäpussi sopii ammattikäyttöön kertakäyttöisenä ja uudelleenkäytettäväksi kotitalouksissa. Se voidaan hävittää tavallisen talousjätteen mukana ja sisällön voi tyhjentää viemäriin.

Saatavana niin ruskeana kuin valkoisenakin ja asiakkaan omalla logolla painettuna.

Aiheesta

Ruokaboksi

Boxon auttoi ratkaisemaan ruoan kotiinkuljetusten räjähdysmäisestä kasvusta johtuneet haasteet toimitus- ja kylmäketjuissa.