Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa

Polimur kurkkukalvojen maahantuonti on siirtynyt Boxon Oy:lle

Polimur pakkauskalvojen maahantuoja Suomessa on Boxon Oy. Pakkauskalvojen tilauskäytäntö muuttuu kausittaiseksi vaihdon myötä. Näin tehostamme tilausprosessia tilaamalla kalvot yhtäaikaisesti kaikille viljelijöille. Kauttamme järjestyy myös kalvojen varastointi tilauskauden ajaksi.

Syksyn kurkkukalvot tilataan nyt! Toukokuun aikana tilatut kalvot toimitetaan viikolla 38.

Hinnat:

Painamaton

15µ = 2,34 € /kg
18µ = 2,24 € /kg

Painettu

15µ = 3,90 €/kg
18µ = 3,83 €/kg

Tarjous voimassa toukokuun 2019 loppuun.

Painolaatat 0€

Lavakoko 940 kg

Toukokuussa tilatut erät toimitetaan viikolla 38. 

Ota yhteyttä


Terveisin,

Joni Viljakainen
Product Manager
+358 400 592 580
joni.viljakainen@boxon.fi

Boxon Oy – lisää arvoa pakkauksella

Boxon on kasvava, kotimainen, kokenut ja innovatiivinen pakkausalan kokonaisratkaisutoimittaja, joka tuo hyötyjä asiakkaan arkeen ja liiketoimintaan. Analysoimme ympäristöämme, inspiroimme muita ja suunnittelemme nopeasti innovatiivisia ratkaisuja, jotka varmistavat koko pakkausprosessin sujuvuuden–aina tilauksesta toimitukseen.

Tuotevalikoimamme kattaa koko pakkausprosessin - pakkauslinjoista ja koneista itse pakkauksiin, suljentaan, käärintään sekä merkintään. Innovatiivisena moniosaajana kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme tarpeisiin. Älykkäiden pakkauskonseptien avulla voimme vahvistaa tuotemerkkiä, pienentää hiilijalanjälkeä ja vahvistaa asiakassuhteita. Aito kumppanuus ja hyvä palvelu ovat meille kunnia-asia.