Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa

Importen av Polimur förpacknings filmer för gurkor har ändrats till Boxon Oy

Boxon Oy är nu i Finland importör av Polimurs förpackningar. Vi skall också ändra handlingssätt på beställningar av förpackningsfilm i enlighet med säsong. Vi rationaliserar handlingssätt på beställningar genom att beställa filmer samtidigt till alla odlare. Naturligtvis organiserar vi också lagring av förpackningsfilm under säsongen.

Höstens förpacknings filmer beställs nu! 

Pris utan tryckning

15µ = 2,34 € / kg
18µ = 2,24 € / kg

Pris med tryckning

15µ = 3,90 € / kg
18µ = 3,83 € / kg

Lastpall 940 kg

Om du beställer i maj 2019, skall din beställning levereras under veckan 38.

Ta kontakt

 

Boxon Oy – mera värde med förpackningar

Boxon Oy är en inhemsk och innovativ affärspartner som erbjuder intelligenta förpackningskoncept med full spårbarhet helt integrerade med våra kunders behov. Vi analyserar omvärlden, inspirerar till nya idéer och designar snabbt innovativa lösningar som kontinuerligt framtidssäkrar förpackningsflödet - från order till leverans.

Vårt produktsortiment gäller hela förpacknings process – från och med förpackningslinjer och maskiner ända till förpackningar, förslutning, emballering och märkning. Med intelligenta förpackningskoncept för era produkter hjälper vi er att öka upplevelsen av ert varumärke, minska klimatavtrycket och stärka era kundrelationer. Äkta affärspartnerskap och god service är någonting som vi är stolta över.

Med vänliga hälsningar,

Joni Viljakainen
Product Manager
+358 400 592 580
joni.viljakainen@boxon.fi