Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0

Paptic Tringa -materiaali

Paptic® Tringa on ympäristöystävällinen havuselluun pohjautuva uusi paperimateriaali, joka tuo yhteen paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia. Se kestää kosteutta sekä useita käyttökertoja, joten se soveltuu erinomaisesti esim. postituspussiksi ja ostoskasseiksi.

Paptic Oy perustettiin 2015 vastaamaan maailmanlaajuisiin muovijätteen tuottamiin ympäristöhaasteisiin. Papticin tavoitteena on tehdä yhteistyötä kestävään kehitykseen suuntautuvien yritysten kanssa ja auttaa siirtymisessä muovista ympäristöystävällisempiin pakkausmateriaaleihin. 

Paptic-materiaalista tehdyt kauppakassit vastaavat Euroopan unionin tavoitteeseen vähentää muovikassien käyttöä: 80 prosenttia raaka-aineesta on uusiutuvaa puuta ja se voidaan kierrättää kartonkikeräyksessä tai kompostoida kompostointilaitoksissa.

Paptic-materiaali on painokelpoista, joten pakkausmateriaalit ovat räätälöitävissä asiakkaan omilla logoilla tai väreillä.

Materiaali soveltuu myös elintarvikkeiden pakkaamiseen. Sen paino vaihtelee 30:sta 150 grammaan neliömetriä kohti ja paksuus 30:stä 200 mikrometriin. Materiaali kestää venytystä paremmin kuin paperi, mutta siitä huolimatta se pitää muotonsa paremmin kuin muovi.

Kehitteillä on myös automaatioratkaisuja Paptic® Tringa -materiaalin ympärille.

Kysy lisää myynnistämme.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja palveluistamme ja ratkaisuistamme. Varmistamme, että juuri oikea henkilö vastaa sinulle.

*=pakolliset kentät