Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa

PACTEC 2020 - Olemme mukana!

Haluamme kutsua sinut vieraaksemme pakkausalan ammattilaisten PacTec 2020 -messuille 11.-12.3. Helsingin Messukeskukseen. Pakkausalan monipuolisimpana tuomijana Pohjoismaissa haluamme esitellä muutaman noston PacTec 2020 -tarjonnastamme.

Yksi tapahtuman kantavista teemoista on vastuullisuus ja kestävä kehitys. Me Boxonilla olemme reagoineet näihin megatrendeihin ja investoineet vastuullisemman tulevaisuuden puolesta voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistäkin ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Esittelemme messuilla yhdessä kumppanimme Panotecin kanssa BoxOnDemand-laitteen, jolla pystytään tuottamaan jokaiselle lähetykselle juuri oikeankokoinen pakkaus. Pakkausten täyttöaste esimerkiksi eurooppalaisissa kuljetuksissa on perinteisesti ollut todella heikko, vain noin 50 %, joten BoxOnDemand-koneen ympäristö- ja taloudelliset vaikutukset tulevat olemaan merkittäviä.

Yhdistämällä teknologia ja 3D-skannaus pakkausautomaation ratkaisumahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Oikeankokoisessa pakkauksessa tuotteet eivät pääse heilumaan ja kuljetusvauriot vähenevät oleellisesti.

Lisäksi osastoltamme löytyy uusi suomalainen pakkausalan innovaatio Paptic®, jonka Tringa-materiaalin avulla voidaan korvata muovi pakkaamisessa mm. täysin kuitupohjaisten kassien avulla, jotka voidaan suunnitella edelleen uudelleen käytettäväksi. Monikäyttöinen materiaali voidaan brändätä täysin vapaasti ja se kestää kosteutta. Perinteiseen kraft-paperiin verrattuna siinä on vähintään kaksinkertainen repäisynkesto, joten se soveltuu erinomaisesti mm. verkkokaupan postituksiin.

Esittelemme Stockmannin pilottikäyttöön tulevia Paptic® Tringa -tuotteita osastollamme.

Löydät meidät osastolta: 3b51
Rekisteröidy vieraaksemme tapahtuman sivuilta ja tule tutustumaan.

Terveisin,
Boxon Oy