Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa

Avoimet työpaikat

Myynnillinen asiakaspalveluvastaava

Etsimme asiakaspalvelutiimimme vahvistukseksi innostunutta ja oppimishaluista myynnillistä asiakaspalveluvastaavaa Helsingin Suutarilaan. Työskentely tapahtuu arkisin klo 8.00 - 16.00.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa Poolian kautta:
>> Boxon Oy, Myynnillinen asiakaspalveluvastaava, Helsinki

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Tulet työskentelemään osana kolmen hengen asiakaspalvelutiimiä, joka osallistuu sekä myynti- että ostotoimintoihin. Monipuolinen toimenkuvasi muodostuu tilausten vastaanottamisesta sähköpostitse ja puhelimitse, tilausten syöttämisestä järjestelmään (Microsoft Dynamics NAV), tarjouksien laadintaan osallistumisesta ja pian avautuvan verkkokaupan ylläpidosta ja kehittämisestä. Lisäksi tärkeä osa työtäsi tulee olemaan asiakkaiden aktiivinen puhelimitse tapahtuva kontaktointi ja myyntityö olemassa oleville sekä uusille asiakkaille.

Edellytykset

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta BtoB-puolella tapahtuneesta asiakaspalvelusta/myyntityöstä esim. logistiikan, teollisuuden tai kaupan alan yrityksissä, ajan tasalla olevia it-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, jonka lisäksi kommunikoit mielelläsi myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Kokemuksen lisäksi haemme henkilöä, joka on ratkaisukeskeinen ja nauttii asiakkaan tarpeiden kokonaisvaltaisesta ratkaisemista. Osaat kuunnella, neuvoa ja ratkaista tilanteet omaa persoonaasi hyödyntäen. 

Sinulla on innostunut ja oppimishaluinen asenne, tavoitteellinen ote työhön sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Olet reipas, palveluhenkinen ja joustava tiimin jäsen, joka uskaltaa rohkeasti tarttua uusiin haasteisiin.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan/etujen lisäksi hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit ja ympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehitykseen ja oppimaan uutta. 

Jos kiinnostuit, lue lisää ja laita hakemus sisään Poolian kautta:
>> Boxon Oy, Myynnillinen asiakaspalveluvastaava, Helsinki