Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0

Asiakastiedote

Arvoisa asiakkaamme,

Koronavirusepidemia on aiheuttanut ennennäkemättömät varotoimenpiteet sekä kotimaassa että ulkomailla. Boxon Oy kartoittaa jatkuvasti sekä materiaali- että konepuolen saatavuutta varmistaakseen palvelukykynsä asiakaskunnassaan.

Toimittajamme sekä kotimaassa että Euroopassa tekevät parhaansa pitääkseen saatavuuden normaalina, niin kauan kuin kuljetusten liikkuvuutta ei estetä. Tästä huolimatta on oletettavaa, että joissakin tuoteryhmissämme ilmenee väliaikaisia toimitusaikojen pitenemisiä ja pahimmassa tapauksessa jopa toimituskatkoja tämän ennen kokemattoman tilanteen mahdollisesti jatkuessa.

Pyydämmekin tämän takia varautumaan tilanteeseen ja ottamaan mahdolliset muutokset huomioon omassa toiminnassanne. Myyntimme pyrkii omalta osaltaan olemaan yhteyksissä tilannekartoituksen muodossa, voimme paremmin suunnitella lähitulevaisuutta. Suosittelemme kuitenkin Teitä tekemään tilauksia pidemmällekin aikavälille ja tarpeen vaatiessa sopimaan erityisjärjestelyistä Boxon Oy:n kanssa toimitusketjun varmistamiseksi.

Kiitän omalta osaltani ymmärryksestä ja aktiivisesta yhteistyöstä näinä haastavina aikoina. Samalla toivotan jaksamista jokaisen asiakkaamme henkilöstölle ja perheille. Yhdessä saamme tämän toimimaan!

Jukka Korpio
Toimitusjohtaja
+358 40 5454912
jukka.korpio@boxon.fi