Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0

Asiakaskyselyn tulokset ja arvonnan voittajat

Boxon Oy järjesti jokin aika sitten asiakaskyselyn koskien pakkauskoneita ja pakkausautomaatiota. Asiakaskyselyn tulokset ovat saapuneet ja olemme hyvillämme vastausten suuresta määrästä. Kiitos kaikille vastaajille tiedoista ja palautteesta!

 

Asiakaskyselyn vastaajat edustivat hyvin monipuolisesti kaikkia toimialoja ja tulivat tasaisesti kaiken kokoisista yrityksistä. Kyselystä selvisi, että otannasta n. 25 % on investoimassa pakkauskoneisiin tai automaatioon vuoden 2021 loppuun mennessä ja että 40 % hankinnoista on kasvusta johtuvia tarpeita. Toisaalta kyselystä selvisi, että Boxonin kone- ja automaatiovalikoima on monille melko tuntematon ja tähän tulemmekin jatkossa panostamaan.

 

Box-on-demand –konseptia koskeneiden kysymysten vastaukset kiinnostivat meitä erityisesti ja niiden pohjalta käynnistetään projekti, johon kuuluu demo-laitteiston testijakso yhdessä asiakkaiden kanssa. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan Box-on-demand –konetta omilla tuotteillasi tai haluat muuten vain nähdä koneen toiminnassa, ajanvarauksia esittelyyn voi tehdä Joni Viljakaiselle tai omalle myyntiedustajallesi.

 

Asiakaskyselyn yhteydessä suoritettiin arvonta, jossa onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Jere Lindström, Premium Pet Food Suomi Oy

Jukka Ojala, Wendre Finland Oy

Jari Pihlaja, RTV-Yhtymä Oy

Jani Korkiakoski, FennoSteel Oy

Kim Pellinen, SLO Oy

 

Onnea voittajille!

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lue lisää