Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0

Ajankohtaista

Ympäristöystävälliset uutuudet

Cool Pack -kylmävaraajat

Boxon Cool Pack -pakkaukset auttavat kylmäketjun säilyttämisessä. Pussi on kierrätettävää voimapaperia ja jäähdytysgeeli on 100 % biologisesti hajoavaa.

Biohajoavia ja kompostoituvia pusseja - Biomat

Biomat-tuotteet valmistetaan aina vastuullisesti ja luonnon varoja säästäen eivätkä ne jätä jälkeensä ympäristöä kuormittavaa mikromuovia.

AirWave pakkaustäytteet - 100 % biohajoavia

AirWave-pakkaustäytemateriaalit ovat erittäin kehittyneitä erikoismateriaaleja, joissa yhdistyvät ilmatäytteisten pakkaustäytteiden edut ja ympäristöystävällisyys.

Paptic Tringa -paperimateriaali

Paptic® Tringa on ympäristöystävällinen havuselluun pohjautuva uusi paperimateriaali, joka tuo yhteen paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia.

Uutisia

Kurkkukalvot

Kauttamme saat tilattua Polimur-pakkauskalvot kurkuille ja muille vihanneksille ja hedelmille. Saatavana on perinteiset kutistekalvot kurkuille, OXI-reikäkalvot ja uutuutena nyt myös kompostoituvat kalvot.

Katse tulevaan - 1/2021

Uusi vuosi tuo Boxonin osalta jatkoa alkaneelle kehitysprosessille sekä mm. uusia "boxoniitteja" pakkaavaan maailmaan.

Asiakaskyselyn tulokset - 9/2020

Boxon Oy järjesti jokin aika sitten asiakaskyselyn koskien pakkauskoneita ja pakkausautomaatiota. Kiitos kaikille vastaajille tiedoista ja palautteesta!

Hankinnat siirtyvät verkkoon - 7/2020

Lue toimitusjohtaja Jukka Korpion pohdintoja Pakkaus-lehdessä 7/2020 verkkokaupan kasvusta ja Boxonin tavasta vastata haasteisiin.

Sealed Air-uutuudet

FillAir® kalvovalikoimaan raskaaseen sarjaan on julkaistu Heavy Duty-kalvoja, jotka on nimensä mukaisesti tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa normaalin ilmatäytetyynyn puhkeaminen on ongelma tuoteturvallisuudelle.

Uuden ajan kiristekalvot

Boxonin käsi- ja konekiristekalvojen uuden ohuemman materiaalin ansiosta muovin käyttöä pakkausprosessissa voidaan vähentää jopa yli 30%. Näin ympäristörasitusta saadaan merkittävästi aiempaa pienemmäksi kestävyys- ja suojausominaisuuksien pysyessä ennallaan.

Comarme-pakkauslaitteet

Boxon on Comarmen koneiden ja laitteiden ainoa virallinen maahantuoja Suomessa. Näin ollen pystymme tarjoamaan kattavat ja asiantuntevat huolto- ja asennuspalvelut sekä kaikki alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet.

WaveWrap®-pakkaukset

WaveWrap® on ympäristöystävällinen pienille pakkauksille suunnattu laite. Laite tuo tehoja pakkaamiseen ja korvaa täytemateriaalien, teippien ja kuplamuovien tarpeen pakkauksissa.