Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa

Ajankohtaista

Asiakastiedote

17.3.2020 TIEDOTE

Koronavirusepidemia on aiheuttanut ennennäkemättömät varotoimenpiteet sekä kotimaassa että ulkomailla. Boxon Oy kartoittaa jatkuvasti sekä materiaali- että konepuolen saatavuutta varmistaakseen palvelukykynsä asiakaskunnassaan.

LUE LISÄÄ

Kutsu PacTec 2020 -messuille

21.2.2020 KUTSU

Tule vieraaksemme pakkausalan ammattilaisten PacTec 2020 -messuille 11.-12.3. Helsingin Messukeskukseen. Pakkausalan monipuolisimpana tuomijana Pohjoismaissa esittelllemme muutaman noston PacTec 2020 -tarjonnastamme.

LUE LISÄÄ

Boxonilta jäljitettäviä ja vastuullisia pakkausratkaisuja

21.1.2020 TIEDOTE

Toimitusjohtaja Jukka Korpio toivottaa mahtavaa vuotta 2020 sinulle! "Uskon vahvasti, että vuodesta 2020 muodostuu merkittävä niin Boxonin asiakkaille kuin boxonilaisille. Haluan nostaa muutaman tärkeän asian esiin..."

LUE LISÄÄ

Polimur förpackningsfilmer för gurkor 2020 - nu erbjudar vi också OXI-nätsträckfilmer

14.1.2020 MEDDELANDE

Boxon Oy är nu importör av Polimurs förpackningar i Finland. Vi har ändrat handlingssättet på beställningar av förpackningsfilm i enlighet med säsong. Under hösten kan vi erbjuda er förmånligare priser på grund av lägre fraktkostnader. Nu kan du beställa OXI-nätströckfilmer från Boxon.

LÄS MER

Polimur-kurkkukalvojen edulliset toimitukset - nyt tarjolla myös OXI-reikäkalvot

14.1.2020 TIEDOTE

Pakkauskalvojen tilauskäytäntö on kausittainen, näin tehostamme tilausprosessia tilaamalla kalvot yhtäaikaisesti kaikille viljelijöille. Vakiotoimitusajat mahdollistavat alentuneet rahtikustannukset, mikä näkyy edullisina ostohintoina. Nyt Boxonilla on tarjolla myös puutarhojen reikäkalvot.

LUE LISÄÄ

Comarmen lavankäärintäkoneet tarjoushinnoin

23.10.2019 TARJOUSKAMPANJA

Päivitämme tuotevalikoimaamme vuodelle 2020. Myymme valikoimasta poistuvat ja näyttelymallit tarjoushinnoin suoraan varastosta. Kaikilla tarjouskoneilla 12 kuukauden takuu kuten uusilla koneilla.

Samalla tarjoamme 15 % alennuksen (svh:sta) kaikille 14.11. mennessä tilatuille semiautomaattisille lavankäärintäkoneille!

LUE LISÄÄ

Boxon luo kiristekalvolle uuden ympäristöystävällisen standardin

4.9.2019 TIEDOTE

Boxon korvaa tänä syksynä perinteiset kiristekalvot uusilla ympäristöystävällisillä tuotteilla, luoden kiristekalvoille samalla kehittyneemmän standardin. Uusien kalvojen ohuempi materiaali vähentää muovin käyttöä jopa yli 30 % ominaisuuksien pysyessä samoina.
Positiivisten ympäristövaikutusten lisäksi pienempi materiaalintarve tuo asiakkaille myös merkittävän kustannussäästön.

LUE LISÄÄ

Importen av Polimur förpacknings filmer för gurkor har ändrats till Boxon Oy

19.8.2019 MEDDELANDE

Boxon Oy är nu i Finland importör av Polimurs förpackningar. Vi skall också ändra handlingssätt på beställningar av förpackningsfilm i enlighet med säsong. Under hösten kan vi erbjuda er förmånligare priser på grund av lägre fraktkostnader.

LÄS MER

Polimur kurkkukalvojen maahantuonti on siirtynyt Boxon Oy:lle

19.8.2019 TIEDOTE

Polimur pakkauskalvojen maahantuoja Suomessa on Boxon Oy. Pakkauskalvojen tilauskäytäntö muuttuu kausittaiseksi vaihdon myötä. Kalvot ovat nyt saatavilla syksyksi edullisesti normaalitoimituksilla.

LUE LISÄÄ

Tehoja pakkaamiseen

12.6.2019 TIEDOTE

Boxon Oy toimii ATLANTA-pakkauskoneiden maahantuojana Suomessa. ATLANTA S.p.A. on päivittäistavara- ja teknokemiatuotteiden pakkaamiseen erikoistunut pakkauskonevalmistaja.

LUE LISÄÄ

Uudet ympäristöystävälliset kone- ja käsikalvot nyt Boxonilta

28.5.2019 TIEDOTE JA TARJOUS

Premium-käsikalvon ja ST100-konekalvon avulla voit vähentää muovin käyttöä pakkausprosessissa jopa yli 30%!

LUE LISÄÄ

Uutuus: Comarme Walker mekaaninen lavankäärintäkone nyt Boxonilta

21.5.2019 TIEDOTE JA TARJOUS

Comarme Walker on liikuteltava ja ilman sähköä toimiva lavankäärintäkone, joka parantaa kustannustehokkuutta, työturvallisuutta ja ergonomiaa. 

LUE LISÄÄ

NewAir I.B. Nano kalvojen ilmantäyttäjä nyt Boxonilta

26.4.2019 TIEDOTE JA TARJOUS

UUTUUS! Sealed Air NewAir I.B. Nano® - Markkinoiden monipuolisin kalvojen ilmantäyttäjä! Boxon tarjoaa uutuutena suojaamisen ja tyhjäntilan täytön moniottelijan, jolla valmistat mm. AirWrap, FillAir ja BubbleWrap –kalvoja tehokkaasti ja edullisesti.

LUE LISÄÄ

Uusi WaveWrap® -pakkauskone nyt ennakkotilattavissa!

12.4.2019 TIEDOTE

Wavewrap® on uusi ja ympäristöystävällinen pienille pakkauksille suunnattu laite. Laite tuo tehoja pakkaamiseen ja korvaa täytemateriaalien, teippien ja kuplamuovien tarpeen pakkauksissa.

LUE LISÄÄ

Verkkokaupan kallis pakkaus säästää rahaa, ja meille sen toimittaa Boxon

5.4.2019 BLOGI - VALTTERI LINDHOLM

"Tässä vaiheessa me alettiin tykkäämään Boxonista, koska se ei ollut pelkästään firma, josta tilattiin pahvilaatikoita, vaan sieltä tultiin meidän kanssa yhteistyössä kehittelemään ratkaisuja." Valtteri Lindholm, perustaja, Varusteleka.

Lue Valtteri Lindholmin tarina yhteistyöstämme kokonaan 

Boxon tuo Comarmen pakkauslaitteet Suomeen

12.2.2019 TIEDOTE

Boxon on pakkausalan kokonaisratkaisutoimittaja, joka on tuonut kustannustehokkuutta ja jatkuvaa kehitystä asiakkaidensa liiketoimintaan jo vuosien ajan. Me ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja kehitämme tuotteitamme ja tarjoamaamme niiden mukaisesti. 

Osana tätä kehityskulkua tuomme Suomen markkinoille Comarmen koneet ja laitteet monipuolisen ja tehokkaan materiaalinkäsittelyn tarpeisiin.

LUE LISÄÄ

Olisiko vannekoneen vaihtoaika?

20.12.2018 TARJOUS

Tarjoamme Transpakin vannekoneet nyt erikoishintaan. Kampanja voimassa 18.1.2019 asti!

LUE LISÄÄ

Anna asiakkaallesi vastaanottokokemus, joka vastaa yrityksesi mielikuvatavoitteita

3.12.2018 BLOGI

Tuote on lähtökohtaisesti ainoa asia, mitä et voi lähetyksessäsi muuttaa. Kuljetuspakkaus ja suojaukseen tarvittavat materiaalit ovat olemassa pääsääntöisesti tuotteen ehjänä perille saamista varten. Tähän käytettävissä olevat resurssit määritellään yleensä tuotteen euromääräisen, imagollisen ja toiminnallisen arvon mukaan.

LUE LISÄÄ

Uuden sukupolven kiristekalvot lisäävät turvallisuutta liikenteessä ja tuovat säästöjä

20.6.2018 TIEDOTE

Kuorman kiinnittäminen on liikenneturvallisuuden kannalta olennaisen tärkeää. Euroopassa on alettu yhä enenevissä määrin kiinnittämään huomioita kuorman sidontaan, käärintään ja tuotesuojaukseen liikenteessä. 

LUE LISÄÄ