Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0

Ajankohtaista

Kurkkukalvot - Förpackningsfilmer för gurkor

Kauttamme saat tilattua Polimur-pakkauskalvot kurkuille ja muille vihanneksille ja hedelmille. Saatavana on perinteiset kutistekalvot kurkuille, OXI-reikäkalvot ja uutuutena nyt myös kompostoituvat kalvot.

LUE LISÄÄ

Katse tulevaan

Uusi vuosi tuo Boxonin osalta jatkoa alkaneelle kehitysprosessille sekä mm. uusia "boxoniitteja" pakkaavaan maailmaan.

LUE LISÄÄ

Hankinnat siirtyvät verkkoon

Lue toimitusjohtaja Jukka Korpion pohdintoja Pakkaus-lehdessä 7/2020 verkkokaupan kasvusta ja Boxonin tavasta vastata haasteisiin.

LUE LISÄÄ

Kulmasuojaus

Kulmasuojat suojaavat tuotteita kolhuilta varastoimisen ja kuljetuksen aikana. Käyttämällä kulmasuojia vältytään tavaran vaurioitumisen aiheuttamilta lisäkuluilta ja reklamaatioilta.

LUE LISÄÄ

Verkkokauppamme on avattu

Tänne on koottu ohjeet salasanan hankkimiseen, tilauksen tekemiseen ja tilauslistojen luomiseen.

LUE LISÄÄ

Paptic Tringa

Paptic® Tringa on ympäristöystävällinen havuselluun pohjautuva uusi paperimateriaali, joka tuo yhteen paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia.

LUE LISÄÄ

Asiakaskyselyn tulokset

TIEDOTE 29.9.2020

Boxon Oy järjesti jokin aika sitten asiakaskyselyn koskien pakkauskoneita ja pakkausautomaatiota. Asiakaskyselyn tulokset ovat saapuneet ja olemme hyvillämme vastausten suuresta määrästä. Kiitos kaikille vastaajille tiedoista ja palautteesta!

LUE LISÄÄ

WaveWrap® -pakkaus säästää luontoa ja rahaa

Wavewrap® on ympäristöystävällinen pienille tuotteille suunnattu pakkaus. Laite tuo tehoja pakkaamiseen ja korvaa täytemateriaalien, teippien ja kuplamuovien tarpeen pakkauksissa.

LUE LISÄÄ