Pakkaustäytteet

Tarjoamme laajan valikoiman pakkaustäytteitä ja laitteistoja niiden annosteluun. 

Erilaisilla ratkaisuilla voimme tarjota juuri teille sopivat tuotteet ja materiaalit, oli kysymys sitten suojauksesta tai tyhjän tilan täytöstä. 

Tutustu täältä pakkaustäytemateriaaleihimme.


FasFil EZ® -paperitäyttöjärjestelmä 

Nopea ja helppokäyttöinen paperitäyttöratkaisu suojaukseen ja tyhjäntilan täyttöön. Kustannustehokas ja varmatoiminen ratkaisu moniin pakkauspisteisiin. Käyttö tapahtuu näppärästi poljinta tai nappia painamalla, joten operaattorit eivät tarvitse pitkää käyttökoulutusta.


New Air Express pakkausjärjestelmäFill-Air® pakkausjärjestelmä 

Fill-Air® järjestelmä soveltuu parhaiten tyhjän tilan täyttöön. Kone tuottaa ilmatäytteisiä muovipusseja jatkuvana nauhana. Laite ja rulla ovat myös erittäin kompaktin kokoisia, mutta rullalta saa jopa 13,2 m³ pakkaustäytettä. Laitteisto voidaan asentaa joko osaksi pakkauslinjastoa tai yksittäiselle pakkauspisteelle.


New Air IB Express 

New Air on tehokas suojaavan ilmatäytteen valmistusjärjestelmä myös korkean automaatioasteen pakkauslinjastoille. Järjestelmä täyttää Barrier Bubble® -kalvon halutussa pisteessä ja optimoi näin ollen täytteen saatavuuden ja tilankäytön tehokkaasti.


Pad-EZ paperitäyttö ja suojausjärjestelmä 

Pad-EZ monikerrospaperi soveltuu tyhjäntilan täyttöön, tuotteiden suojaamiseen ja käärintään. Taloudellista ja Ympäristöystävällistä paperia on saatavissa moniin eri tarpeisiin soveltuvia paksuuksina.